Bob’s Place

Bob’s Place is het APK keuringsstation/ Autoservice bedrijf van Bob Winterink.

Bob Winterink is met 30  jaar ervaring in de autowereld een begrip in de Zaanstreek.

Na het opdoen van al deze ervaring bij diverse autobedrijven is hij nog steeds een gepassioneerd sleutelaar.

APK-keuring, onderhoud of reparatie, u kunt hiervoor terecht bij Bob’s Place.

Goede service, kwaliteit en aantrekkelijke prijzen maken Bob’s Place de plaats waar u met vertrouwen uw auto achter kunt laten.

Bakkerij Landsaat

Banketbakkerij Landsaat bestaat al 113 jaar en staat bekend om haar ambachtelijke gebak, slagroompunten, mergpijpen en marsepeintaart. We bereiden onze producten dagelijks vers met veel zorg en liefde.

De oude familiereceptuur wordt nog steeds geëerd, maar naar de wensen nu wordt ook geluisterd. Zo werken we alleen met de allerbeste ingrediënten en maken we onze marsepein net wat minder zoet zodat deze heerlijk smaakt, ook voor de wat minder grote zoetekauw. Daarnaast bereiden we al onze gebaksspecialiteiten op ambachtelijke wijze met natuurlijk ingrediënten. De banketbakkers van Banketbakkerij Landsaat bereiden ons assortiment iedere dag met veel plezier en liefde vers klaar in onze banketbakkerij in Zaandam.

Anno 2021 wordt de banketbakkerij voorgezet door de familie Landsaat. We werken iedere dag volgens het familiereceptuur in onze nieuwe moderne banketbakkerij op de Penningweg 103 op het industrieterrein Westerspoor in Zaandam. De banketbakkerij is voorzien van de nieuwste apparatuur en onze banketbakkers werken alleen met de allerbeste ingrediënten. Zo garanderen wij de beste kwaliteit die je van ons bent gewend. Bij de banketbakkerij is een afhaalpunt gevestigd, waar je elke dag vers gebak kunt afhalen. Vooraf een bestelling plaatsen is niet nodig, uiteraard is dit wel mogelijk direct via onze website. Daarnaast verwelkomen we je graag in onze vernieuwde winkel op de Vrieschgroenstraat 3B in Zaandam. Hier kun je ook genieten van een kopje koffie met gebak in onze tearoom.

Wilt je ons assortiment bekijken en direct een bestelling plaatsen? Bestel online of neem contact met ons op.

 

Baars & Bloemhoff

Wij zijn een bedrijf dat in 1972 ontstond toen Goodwin Baars en Gerard Bloemhoff een groothandel in decoratief plaatmateriaal startten. Met hun gedreven handelsgeest, introduceerden ze als eerste Pfleiderer producten op grote schaal in Nederland. Daarmee legden ze de basis voor een bedrijf dat zich met een brede range aan producten volledig zou toewijden aan de behoeften van de interieurbouwer. Ze groeiden, kregen een bredere klantenbasis en maakten naam in interieurbouwend Nederland. 27 jaar lang bleef Baars & Bloemhoff een zelfstandig familiebedrijf totdat het in 1999 werd overgenomen door een ander familiebedrijf, namelijk De Stiho Groep.

Sindsdien is er onder die paraplu verder gebouwd aan het specialisme van Baars & Bloemhoff. Met een jonge club mensen van  gemiddeld 35 jaar, speuren we internationale markten af op zoek naar nieuwe materialen en merken die interieurs in Nederland mooier kunnen maken. Een keur aan exclusieve materialen en merken is inmiddels uit voorraad leverbaar.

Het distributiecentrum zit op de Achtersluispolder, Rijshoutweg 8 -12. Op deze locatie van ca 35.000m2 zijn onze belangrijkste activiteiten, de op-, en overslag van voornamelijk decoratieve platen. Zo’n 200.000 platen op voorraad, ca 4000 artikelen. Dagelijks worden er tussen de 16 en 18 vrachtwagens geladen om naar onze klanten te brengen. De planning van de orders en klantenservice verzorgen we ook in Zaandam. Eenzelfde hoeveelheid vrachtwagens levert de goederen over de weg aan in Zaandam.

Met ca 30 vaste en 10 flexkrachten verzorgen wij in een 24-uurs operatie alle orderafhandeling.

BruinsVeem BV

meer dan 50 jaar  opslag – overslag – verpakken – containerterminal

Bruins Veem is een op- en overslagbedrijf met containerterminal. Het bedrijf is gevestigd op 2 locaties;

Zaandam

De locatie in Zaandam op industrieterrein Westerspoor aan de Gerrit Bolkade heeft een terreinoppervlakte van 44.000 vierkante meter.  Waarvan 16.500 vierkante meter bebouwd is. Binnenkort start de nieuwbouw van nog eens 5.500 vierkante meter. De locatie heeft een rechtstreekse verbinding tot het Noordzeekanaal via de Wim Thomassenhaven en heeft de beschikking over een containerkraan.  

Wormerveer

De locatie in Wormerveer op het industrieterrein Molletjesveer telt enkele loodsen met een oppervlakte van 6.500 vierkante meter. Tevens heeft deze vestiging een beschikking over een CPR 15-2 loods. Deze loods is geschikt voor gevaarlijke stoffen en heeft een vloeistofdichte vloer, speciale beveiligingen, alle wanden vloeren en plafonds uitgevoerd in beton met hoge brandwerendheid.

1-Line | Veiligheid en Beveiliging

Safety & Security is een gewichtig thema. Van een veilige werkomgeving voor collega’s, tot een betrouwbare partner voor andere stakeholders. Veiligheid en betrouwbaar spelen een cruciale rol in alle facetten binnen jouw bedrijf.

Door het gesprek aan te gaan met onze klanten, begrijpen wij de uitdagingen. Dankzij ons ruime aanbod aan producten, netwerk van partners en technologie nemen we alle zorgen uit handen. Zodat jij je kunt focussen op jouw organisatie.

1-Line is jouw aanspreekpunt voor al jouw veiligheid- en beveiligingsvragen. Op basis van een strategische partnerschap zorgen wij de juiste leverancier, het nodige product of de geschikte technologie ingezet wordt. Altijd – en voor al jouw bedrijfspanden.

Van der Kamp Betoncentrale

Van der Kamp B.V. heeft betoncentrales in Amersfoort, Moerdijk, Zaandam en Zwolle. Alle centrales voldoen aan de hedendaagse hoge eisen. Ze zijn onder meer uitgerust met uitstekende laboratoria die worden geleid door kundige betontechnologen.
 
Heeft u (technische) vragen of bent u op zoek naar een specifieke oplossing? U kunt bij ons ook voor begeleiding op de bouwplaats terecht.
 
Van der Kamp B.V. beschikt over een uitgebreid wagenpark. U kunt rekenen op flexibiliteit en capaciteit. Onze betonmixerchauffeurs beschikken over veel ervaring en denken mee om te komen tot optimale oplossingen. De korte communicatielijnen tussen onze klanten en transportleiders op de centrales zorgen voor een juiste afstemming tussen opdracht en leverantie.

Pieter Bon Holding

Eetbare oliën en vetten is al sinds 1752 (!) het veelzijdige werkgebied van Pieter Bon Czn in Zaandam. Met meer dan twee-en-een-halve eeuw ervaring kennen wij de voedingsmiddelenindustrie van binnenuit.

Toen ons bedrijf in 1993 verhuisde naar het bedrijventerrein Zuiderhout hebben wij deze kans aangegrepen om een compleet nieuwe hoogwaardige plant op te bouwen die volledig is ingericht naar de strenge eisen van de voedingsmiddelenindustrie. Voeg daarbij de klantgerichte en kwaliteitsbewuste houding van onze medewerkers en het zal duidelijk zijn dat Pieter Bon een hoogwaardige partner is voor ondernemingen bij opslag, voorraadbeheer van eetbare oliën en vetten, eventueel aangevuld met het smelten, bewerken, verrijken en deodoriseren. Daarnaast zijn onze milieubewuste tankcleaning en de eigen weegbrug belangrijke complementaire diensten. Vakkennis, technisch inzicht en flexibiliteit zijn bij Pieter Bon zover ontwikkeld dat voor opdrachtgevers unieke complete concepten kunnen worden ontwikkeld en uitgevoerd volgens speciale klant- of productspecificaties.

Machinefabriek Bootsman

De glijlagerspecialist van Nederland

Machinefabriek Bootsman is sinds 1948 specialist in het vervaardigen en reviseren van glijlagers in alle soorten en maten. Onze glijlagers worden toegepast in o.a. turbines, generatoren, scheepsmotoren, elektromotoren en tandwielkasten. Wij vervaardigen en reviseren o.a.

Kistenfabriek De Boer

Kistenfabriek de Boer B.V., producent van houten kisten, kratten, pallets en beunen is een modern bedrijf die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, met name het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

AutoFirst Bakker en Opmeer

AutoFirst Bakker en Opmeer is een allround universeel garagebedrijf in de regio Zaanstreek. Vanuit de ligging op de Sluispolderweg 4b in Zaandam is dit een ideale locatie voor klanten uit Zaandam, Oostzaan en Amsterdam-Noord om hun auto te kunnen brengen voor reparatie, onderhoud of APK.
Onze werkplaats is uitgerust met moderne diagnoseapparatuur waarmee wij de nieuwste auto’s met de jongste technische innovaties kunnen onderhouden en repareren.