Mechanische Industrie Coronam

Gedreven door techniek

Mechanische Industrie Coronam bv is een vooruitstrevende apparaten- en machinefabrikant met een lange traditie.

Wij zijn uw toeleveringsbedrijf voor de metaalverwerkende industrie met een modern en geavanceerd machinepark. Coronam is gespecialiseerd in CNC-verspanende bewerkingen: CNC-draaien, -frezen en -slijpen. Montagewerkzaamheden behoren ook tot de mogelijkheden.

Tevens bieden wij klantgerichte oplossingen en streven wij naar lange termijn relaties door intensief samen te werken met onze partners en toeleveranciers. Klanttevredenheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Funderingstechnieken De Coogh

Funderingstechnieken De Coogh bv in Zaandam is al ruim een kwart eeuw actief in de heiwereld. In dertig jaar tijd hebben wij een stevige positie opgebouwd als specialist in fundering aanleg, funderingsherstel, heiwerken, vijzelen en kelderbouw. Vooral in de regio Zaanstad, met haar vele vooroorlogse op houten palen geheide panden, bestaat er een grote behoefte aan onze jarenlange expertise. Funderingstechnieken De Coogh bv heeft altijd het karakter van een echt familiebedrijf behouden. Kenmerkend voor onze onderneming zijn de platte organisatiestructuur en de korte communicatielijnen. Hierdoor is ons bedrijf in staat om bij elke opdrachtgever optimale kwaliteit te garanderen. Het is dan ook niet voor niets dat De Coogh winnaar is van de Zaanse Ondernemingsprijs 2016!

Wij beperken overlast voor natuur en omgeving tot een minimum. Funderingstechnieken De Coogh maakt gebruik van een eigen modern machinepark, zodat tijdens funderingsherstel geluidsoverlast altijd binnen de geldende geluidsnormen vallen. Daarnaast zijn al onze hydraulische machines uitgerust met bio-olie, zodat bij onverhoopte lekkage bodemvervuiling wordt voorkomen.

Compaen VMBO

Onze school

Compaen is een moderne en innovatieve school. Wij geven vernieuwend onderwijs en onderwijs op maat, waarbij rekening wordt gehouden met verschillen in leertempo en leerstijl. Leerlingen kunnen vanuit een veilige omgeving met plezier onderwijs volgen. Contacten buiten de school en leren in de praktijk zijn zeer belangrijk.

Leerlingen hebben de keuze uit de theoretische, de gemengde en de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg. Zij worden opgeleid voor een prima diploma dat goed aansluit op een vervolgopleiding.

Missie en visie
Het streven van Compaen VMBO is om leerlingen de gelegenheid te bieden zich breed te ontplooien en te leren voor het leven vanuit de volgende kernwaarden:

  • We gaan respectvol met elkaar om.
  • Je mag er zijn, je hoort erbij.
  • We zorgen voor elkaar.
  • Je leert je eigen problemen op te lossen.
  • Je durft eigen keuzes te maken.

Missie en visie zijn uitgebreid beschreven in het schoolplan van Compaen, Leren met ruimte en houvast.
De hoofdpunten uit het schoolplan  zijn hier te bekijken als poster.

CPM Europe

CPM Europe BV, gevestigd te Zaandam, is een dochteronderneming van de CPM Group, een gespecialiseerde Amerikaanse machinebouwer die met meer dan 1000 medewerkers wereldwijd actief is.

Cabot Norit Activated Carbon

Cabot Corporation (NYSE: CBT) is een toonaangevend bedrijf in specialty’s en hoogwaardige materialen, en heeft haar hoofdkantoor in Boston, Massachusetts (VS).

De kracht van Cabot ligt in het feit dat we deze kennis combineren met onze technische expertise en uiteindelijk samenwerken met onze klanten om waarde te creëren via innovatie en technologie. Onze kracht in onderzoek en ontwikkeling is een belangrijke reden waarom we al meer dan 130 jaar wereldwijd leider zijn in producten zoals rubber en speciale kool, cesiumformiaatzouten, actieve kool, aerogel, chemicaliën met fijn cesium, fumed metaaloxiden, grafeen, inkjetkleurstoffen, masterbatches en geleidende verbindingen. We blijven innoveren via @cabotlabs, dat ons deskundige team van technici, wetenschappers en onderzoekers samenbrengt met marktkennis en technologisch leiderschap om de oplossingen voor morgen te leveren.

Ahold Coffee Company

Onze passie voor koffie begint op de koffieplantages en gaat door tot aan het kopje koffie. Iedere stap in het proces krijgt onze toegewijde aandacht en zorg. Ontdek hoe wij de kwaliteit van onze koffie garanderen, bij elke stap.

CDF Techniek

Sterk in verspanend werk
CDF Techniek richt zich als toeleverancier op klanten uit verschillende sectoren waaronder: Offshore, Automotive, Windenergie en Machine- en apparatenbouw. CDF Techniek beschikt over een modern machinepark en een goed uitgeruste werkplaats. CDF Techniek biedt een one-stop-shop oplossing incl. levering giet- en smeedwerk voor onze klanten

Crème de la Cream Company – Verpakkingsbedrijf Zaanstad

Crème de la Cream Company BV is een middelgroot familiebedrijf, dat zich onderscheidt door het ontwikkelen en verspreiden van gezonde en voedzame voedingsmiddelen. Volgranen producten, melkproducten en zoetstoffen zijn belangrijke pijlers van ons assortiment.

Crème de la Cream Company BV is opgericht in 1946 als internationaal handelshuis. In de jaren 90, werden naast de productie en verpakking van koffiemelk, granen, zetmeel, zoetstoffen en nieuwe instants geïnitieerd.

Daarnaast verwierf Crème de la Cream een co-packer in 1998 te Zaandam wat uitbreiding van het totale vermogen betekende. Vandaag de dag opereert Crème de la Cream Company BV onder één dak, drie gescheiden ruimtes voor het mixen, malen en mengen.

De productontwikkeling heeft Crème de la Cream Company BV gebracht waar het nu is. Nieuwe producten zijn recent ontwikkeld onder eigen merk, maar ook onder private label. De focus ligt op gezonde voedzame voedingsmiddelen.

Cross Specialist de Doelen

  • Verkoop nieuwe en gebruikte motoren
  • Onderhoud, reparatie en revisie
  • Originele, imitatie en tweedehands onderdelen