Dis3

d=3 is een ontwerpbureau gevestigd in Nederland, nabij Amsterdam. We ontwerpen tentoonstellingen, interieur- en architecturale ruimtes.

Onze missie is om mooie en comfortabele ruimtes te creëren waar de bezoeker een beetje sereniteit kan ervaren, weg van een wereld die overal waar we gaan om onze aandacht schreeuwt, terwijl we er tegelijkertijd voor zorgen dat onze voetafdruk zo klein mogelijk is.

Met meer dan 25 jaar ervaring hebben we een enorme hoeveelheid expertise opgebouwd. Door elk aspect van het proces te beheren, zorgen we ervoor dat we voldoen aan uw eisen op het gebied van kwaliteit en geruststelling. En door controle te hebben over elke stap van het proces, zorgen we ervoor dat we leveren wat we voor ogen hebben.

 
 

Delta Hijswerktuigen

Delta Hijswerktuigen bestaat sinds 1960 en is specialist in hijs- en hefwerktuigen. Toegespitst op iedere denkbare tak van sport leveren wij het juiste materieel. Of het nu gaat om bouw, defensie, theater, off-shore, transport of scheepvaart; u verzint het, wij hebben het.

Als fabrikant en importeur van hijs- en hefwerktuigen hebben wij door de jaren heen een omvangrijk service en distributienetwerk opgebouwd. Als u geïnteresseerd bent, laat het ons weten.

Detamo | Voor vakmensen

Sterk in vakwerk, dat is ons motto. Wij voegen waarde toe aan de arbeidsmarkt door ons personeel op te leiden en te werken aan hun persoonlijke groei. We zijn een detacheerder in de technische sector en specialiseren ons in de bouw, telecom, installatietechniek, elektrotechniek, ICT, veiligheid, industrie, metaalsector en beveiliging. Wij leveren vakmensen aan allerlei gerenommeerde opdrachtgevers bij toffe projecten. Wij hebben opdrachten op alle niveaus en werken in de hele keten van ontwerp, aanleg en beheer van netwerken en installaties.

Ook mensen die graag willen werken, maar nog geen vooropleiding hebben, zijn welkom bij ons. We bieden diverse leerwerktrajecten aan. En als je eenmaal voor ons werkt, ga je een leerzame tijd tegemoet. Alles wordt voor je geregeld, je krijgt voldoende vakantiedagen (mits je belooft terug te komen!) en wij organiseren allerlei leuke feesten.

  • Aangesloten bij de NBBU
  • NEN4400-1, VCU en Kenteq gecertificeerd
  • Ontwikkeling en opleiding staan hoog in het vaandel
  • Wij leveren kant-en-klare vakmensen

Haaker & Daas Verzekeringen en Hypotheken

Financiële dienstverlening is mensenwerk. Wij nemen daarom graag de tijd voor u en halen het onderste uit de kan voor een gedegen advies.

Hypotheken, particuliere en zakelijke verzekeringen.

Gieterij Dijkkamp B.V.

Van de eerste tot de huidige generatie met hetzelfde motto: ‘Het maakt ons niet uit wát we mogen maken, als we het maar góed mogen doen’. Een mentaliteit die ons heeft doen uitgroeien van een kleinschalige ijzer- staalgieterij tot internationale leverancier van eindproducten met hoogwaardige legeringen. Gietwerk op maat dus!

Onze producten vinden hun weg naar zowel machinebouwers en productiebedrijven als de grootschalige industrie (o.a. de cacao-, kolen-, cement- en baggerindustrie, kranenbouw, glas-/afvalverwerking en de energiesector). Daarnaast maken we in opdracht van gemeenten bijvoorbeeld sier- en hekwerken voor bruggen en straatmeubilair (bankjes, lantaarnpalen). Ook werken we voor diverse bouwbedrijven, vaak tijdens restauratiewerkzaamheden van monumentale panden.

Wat niet in de reguliere handel te koop is, maken wij voor u op maat. Van eenvoudig gietijzer tot hoogwaardige legeringen die uw materialen en productieonderdelen ultrasterk, slijtvast of hittebestendig maken.

Met trots stellen wij ons aan u voor: wij zijn Dijkkamp, Vuurmeesters met passie!

Dynova Innovatieadvies

Realiseer uw technologische innovatie dankzij ons subsidie- en financieringsadvies.

Al meer dan 20 jaar vinden wij financieringsmogelijkheden en begeleiden wij met succes een breed scala aan innovaties.

Subsidieadvies
Wij gaan uit van het unieke van uw project en koppelen dat aan de verschillende subsidiekansen op regionaal, nationaal en Europees niveau.
Innovatiemanagement
Er komt veel kijken bij het realiseren van uw innovatie. Lees verder wat wij voor u regelen. Kunt u zich helemaal focussen op de essentie van de innovatie. 

Projectfinanciering
Als er geen of onvoldoende subsidie te vinden is, dan vinden wij voor u alternatieve financieringsvormen zoals crowdfunding en informal investors.

Devcon Ecosystems

Duurzame Energie
Duurzame energie opwekken is actueler en urgenter dan ooit. Wereldwijd is het onomkeerbare moment aangebroken om over te stappen op schone energie. Bedrijven en organisaties die overstappen naar schone energie-opwekking, zoals zonne-energie, sparen op langere termijn geld uit. Bovendien dragen zij bij aan het terugbrengen van de CO2-uitstoot en een schoner milieu: dat is het nieuwe investeren.

Projectontwikkeling
Devcon Ecosystems is adviseur en ontwikkelaar van duurzame energieprojecten. Wij gaan onze klanten voor in de transitie naar duurzame energie en begeleiden hen daarbij van fossiel naar schoon. Met onze kennis over duurzame energie en ons brede netwerk zoeken wij naar de beste oplossingen voor onze klanten, waarbij wij het accent leggen op verduurzaming met economisch rendement.

DEXIS Zaandam

DEXIS is een internationaal opererende, technische groothandel die levert aan productiebedrijven. DEXIS is dé betrouwbare partner voor verbruiksgoederen, industriële goederen en diensten waarbij de veiligheid van uw medewerkers en de efficiëntie van uw processen voor ons leidend zijn.

Onze missie: klanten en partners ondersteunen in multispecialisme en hen voorzien in een kostenefficiënt MRO-beheer. Daarnaast vinden we het belangrijk om onze klanten en partners continu te informeren over innovaties, trends en ontwikkelingen. MRO-beheer is immers veel méér dan producten bewaren en leveren.

Denlin Metaalbewerking BV

Denlin Metaalbewerking is specialist in kleinmetaal CNC en Conventioneel draaien en frezen. Met ruim 30 jaar ervaring in verspanende werkzaamheden zijn wij uw betrouwbare toeleverancier van fijnmechanische onderdelen. Ook voor al uw reparatie- en revisiewerkzaamheden.