Elektrozaanstad

Elektro Zaanstad is actief in een breed scala van het elektrotechnisch spectrum maar met een specialiteit in de technische service verlening. Storingen en onderhoud voor bedrijven en particulieren is waar wij ons veel mee bezig houden. 

Erdi straatmeubilair, verkeerstechniek en wegbewakening

Straatmeubilair, verkeerstechniek en wegbebakening van Erdi

Als technische serviceorganisatie ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt Erdi straatmeubilair, wegbebakening en verkeerstechniek. Bij de ontwikkeling van deze producten staan veiligheid, gemak, functionaliteit, stijl en duurzaamheid voorop. De producten worden meestal geplaatst in de openbare ruimte in opdracht van onder andere provincies, gemeentes en aannemerij.

Op deze website kunt u navigeren door drie hoofdgroepen: straatmeubilair, wegbebakening en verkeerstechniek. Hier vindt u een compleet overzicht van onze producten, gerealiseerde projecten en innovaties.

De technische kennis van, en de ervaring rond talrijke projecten vormen voor Erdi de brede basis voor innovatieve en praktijkgerichte totaaloplossingen voor de inrichting van de openbare ruimte.

Exter

Smaken die raken

Welkom bij Exter
Authentieke hartige smaken, dat is onze expertise. Vlees, vis, kip, groente, umami: alles kunnen we maken. Op natuurlijke basis, volgens ons authentieke proces bereid: langzaam inkoken en bakken in de oven.

En dat al sinds 1928!

Met klanten in alle continenten zijn we een echte wereldspeler. Ons geheim? Onze authentieke bereidingswijze, de kennis van grondstoffen tot droogtechnieken én onze persoonlijke samenwerking. Want alleen samen met u, kunnen we de smaken maken, die consumenten raken. Welkom bij Exter!

Eurofill

Eurofill is een aerosol fabriek. Hier worden in opdracht van derden diverse soorten aerosol produkten zoals bijv. deodorant, remreiniger, motorstarter e.a. afgevuld en verzonden naar de opdrachtgever.

Engel Natuursteen

“Natuursteen is zo’n mooi product.”

Engel Natuursteen geen gewoon Natuursteenbedrijf

Sinds 1906 verwerken we bij Engel Natuursteen Hardsteen, Marmer en Graniet voor grafmonumenten of bouwwerken. Het vak in ons natuursteenbedrijf is van generatie op generatie overgedragen. De liefde voor het vak en de ruim 100 jaar ervaring vind u terug in ons werk en ons advies.

Op ons terrein vind u een ruime collectie Hardsteen, Marmer en Graniet die we uit voorraad kunnen leveren. Doordat u zelf de materialen kunt uitzoeken krijgt u een goede indruk van de structuur en kleur. Alle producten worden vervolgens in onze moderne werkplaats voor u verwerkt. Of het nu gaat om kleine opdrachten als een vensterbank of de aankleding van de gevel van een bedrijfspand uw opdracht is bij ons in goede handen.

Veel natuursteenbedrijven bestellen kant en klare producten bij grote natuursteen verwerkers. Wij beheersen het ambacht en verwerken alle producten zelf volgens eeuwen oude traditie. Daarom is Engel Natuursteen geen gewoon Natuursteenbedrijf.

In onze showroom bent u altijd welkom voor een kop koffie en een open en eerlijk advies.

Electro Drive B.V.

Electro Drive is een gespecialiseerd bedrijf dat in heel Nederland actief is op het gebied van elektrische aandrijvingen voor de HVAC markt en de Industrie. Electro Drive levert producten zoals frequentieregelaars, softstarters, elektromotoren, filters en verleent diensten zoals engineering, inbedrijfstelling, onderhoud en service op locatie.

Electro Drive Industrial Services

Industrial Services richt zich op engineering, levering en service van industriële aandrijvingen. Dit kunnen zware aandrijvingen zijn voor compressoren, kranen, transportbanden, pompen, ventilatoren, brekers en shredders, maar ook complexere aandrijvingen zoals bij wikkelmachines, extruders of walsen. Daarnaast hebben we ruime ervaringen in renovaties van beweegbare bruggen en sluizen.

Ebro Valves

EBRO VALVES B.V. is een 100% dochteronderneming van de Duitse Bröer Groep. Een nog steeds private onderneming waar ook het Zweedse Stafsjö toe behoort.

Met 26 eigen vestigingen wereldwijd en inmiddels ruim 1000 medewerkers werd in 2011 een omzet van ca. 141 mio. gerealiseerd.

EBRO is daarmee een vooraanstaande speler op het gebied van vlinderkleppen, meskant plaatafsluiters en aandrijvingen.

EBRO VALVES B.V. kenmerkt zich door een team van gemotiveerde mensen met veel product- en applicatie kennis waardoor onze relaties gedegen geadviseerd worden.

Ook snelle leveringen uit voorraad kenmerken de vestiging in Zaandam.

We hebben een no nonsence bedrijfscultuur waar u zich zeker thuis zult voelen.

Elis Nederland Textielservice

Wij verlichten uw zorgen, iedere dag
Elis is een vooraanstaande organisatie op het gebied van textielservices, hygiëne-oplossingen en diverse andere huur-met-onderhoudsservices. Bij ons kunt u terecht voor vlamvertragende kleding en hygiënische foodkleding maar ook voor schoonloopmatten, poetsdoeken en sanitaire toiletinrichtingen. Zo voorzien wij elke dag opnieuw 400.000 klanten in 28 landen in Europa en Latijns-Amerika van onze services zodat zij veilig en hygiënisch kunnen werken.

Zaan Expresse

Het klantenbestand van Zaan Expresse is zeer divers te noemen.

Zaan Expresse is als snelgroeiend bedrijf onderdeel van IJmond Transport Groep geworden om daarmee haar groei nog verder te verstevigen maar ook vooral om de huidige basis breder te maken en efficiency voordelen van de IJTG organisatie te kunnen behalen.

Voor IJTG eveneens een prima zaak gezien haar behoefte aan algemene verbreding van activiteiten, verandering in de vraag bij haar huidige klanten (verdieping op het gebied van logistiek) en haar eveneens nieuwe opleidingsactiviteiten.

Euromaster Zaandam

Wij heten je graag welkom bij onze garage : Euromaster Zaandam

Garage in Zaandam
Op zoek naar de beste garage in Zaandam om je auto in goede conditie te houden? Dan ben je bij Euromaster Zaandam aan het juiste adres. Ben je te gast in onze garage voor montage van banden of een andere service? Geniet van een lekkere kop koffie en WiFi terwijl je op je auto wacht.

Autobanden in Zaandam
Rijd veilig en comfortabel duizenden kilometers door heel Nederland. Met onze talloze topmerken autobanden ben je altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit. Daarnaast zorgt professionele montage en het balanceren van de autobanden voor een goede wegligging en minder verbruik.

In ons assortiment is volop keuze uit zowel zomer- en winterbanden als all season banden van merken zoals Michelin, Continental en Vredestein. Ben je op zoek naar meer betaalbare budgetbanden, dan kun je bij Euromaster Zaandam terecht voor merken zoals HIFLY, Maxxis en Tigar.

Airco service in Zaandam
Wil jij niet rijden in een warme en klamme auto of van die muffe geur uit de airconditioning af? Voorkom onaangename bacteriën en schimmels door tijdig onderhoud en boek een servicebeurt voor de auto airco bij Euromaster Zaandam.

Uitlijnen in Zaandam
De wielen van je auto staan onder een bepaalde hoek onder je auto. Hierin kunnen afwijkingen ontstaan door bijvoorbeeld een stoeprand te raken of door een gat in de weg te rijden. Een verkeerde uitlijning zorgt voor onregelmatige slijtage van je banden, slijtage van mechanische onderdelen en een hoger brandstofverbruik. Door je auto uit te lijnen corrigeren we de afwijking en zorgen we ervoor dat jij weer veilig en comfortabel de weg op kunt.