Feel Flex | Koflexwerk

Koflexwerk bouwt aan de juiste verbinding tussen onze flexwerkers en opdrachtgevers. We zijn op een persoonlijke manier betrokken bij het vinden van de perfecte match tussen werknemer en werkgever.

In een korte tijd hebben we onszelf weten te bewijzen als een betrokken en kwalitatief sterke partij. Sinds de start van Koflexwerk in 2014 zijn we in korte tijd flink gegroeid. Zo hebben we werknemers in dienst uit de disciplines: techniek, administratie, industrie & productie en transport & logistiek.

Wij zijn op zoek naar talent van diverse niveaus. Zo bemiddelen wij voor ongeschoold tot academisch personeel.

Koflexwerk is aangesloten bij de NBBU en NEN 4400-1, WKA, VCU en SNA gecertificeerd. Daarmee zijn wij een van de slechts 10% gecertificeerde uitzendbureaus in Nederland. Dit betekent dat wij ons houden aan gedragsregels die de integriteit van de uitzendbranche waarborgen. Zo kan jij ervan uit gaan dat je zorgeloos in zee gaat met een betrouwbaar uitzendbureau. Kortom: reden genoeg om eens contact met ons op te nemen.

Funderingstechnieken De Coogh

Funderingstechnieken De Coogh bv in Zaandam is al ruim een kwart eeuw actief in de heiwereld. In dertig jaar tijd hebben wij een stevige positie opgebouwd als specialist in fundering aanleg, funderingsherstel, heiwerken, vijzelen en kelderbouw. Vooral in de regio Zaanstad, met haar vele vooroorlogse op houten palen geheide panden, bestaat er een grote behoefte aan onze jarenlange expertise. Funderingstechnieken De Coogh bv heeft altijd het karakter van een echt familiebedrijf behouden. Kenmerkend voor onze onderneming zijn de platte organisatiestructuur en de korte communicatielijnen. Hierdoor is ons bedrijf in staat om bij elke opdrachtgever optimale kwaliteit te garanderen. Het is dan ook niet voor niets dat De Coogh winnaar is van de Zaanse Ondernemingsprijs 2016!

Wij beperken overlast voor natuur en omgeving tot een minimum. Funderingstechnieken De Coogh maakt gebruik van een eigen modern machinepark, zodat tijdens funderingsherstel geluidsoverlast altijd binnen de geldende geluidsnormen vallen. Daarnaast zijn al onze hydraulische machines uitgerust met bio-olie, zodat bij onverhoopte lekkage bodemvervuiling wordt voorkomen.

Fiege

De FIEGE Group – is een toonaangevend Europees logistiek bedrijf dat gespecialiseerd is in efficiënte supply chain-oplossingen. Met meer dan 15.000 werknemers verspreid over 150 locaties en met klanten in voornamelijk Europa, India en China, opereert FIEGE op internationale schaal.

Sinds de oprichting in 1873 door Joan Joseph Fiege, heeft de Fiege familie het bedrijf aangestuurd. Op dit moment staat de vijfde generatie aan het roer. De neven Jens en Felix Fiege zijn lid van de zeskoppige Raad van Bestuur en leiden de onderneming als tweeledige leider. Alfred Messink, Peter Scherbel, Dr. Stefan Thies en Martin Rademaker vormen samen met Jens Fiege en Felix Fiege, de twee CEO’s, de Raad van Bestuur van Fiege.

FIEGE wordt gezien als een pionier op het gebied van contractlogistiek en heeft zich sinds haar oprichting steeds verder ontwikkeld van een transportbedrijf naar een wereldwijd-opererende full-service logistiek dienstverlener. FIEGE opereert als familiebedrijf met de innovatieve kracht van een dynamische multinational.

FIEGE houdt zich bezig met de kernsectoren Fashion, Healthcare, Industrie, Consumenten Goederen, Banden, Media & Mail en Multi-Channel-Retail. Wij ontwikkelen geïntegreerde oplossingen voor onze klanten op het gebied van e-commerce, transport, zee- en luchtvracht, douane-inklaring, warehousing, (pakket)leveringen en vastgoedmanagement.

Flexitank Solutions

Flexitank Solutions biedt innovatieve oplossingen voor het verwijderen van flexitanks en problemen met olie en andere vloeibare producten.

Foekens Sloopcombinatie

Ruim 30 jaar een begrip in de sloop branche.

Onze sloopprojecten variëren van kleine mutatiewoningen tot de totaalsloop van grotere panden.

Zowel in renovatiesloop alsmede in constructiesloop hebben wij onze bekendheid veroverd.

We beschikken over de volgende certificaten Svms007, Vca**, Iso9001

 

BRL SVMS-007

De BRL Veilig en Milieukundig Slopen is dé certificatieregeling voor professionele sloopaannemers. Hierin staat een zorgvuldige werkvoorbereiding en een veilig en milieukundig verantwoorde uitvoering van het sloopproject centraal.

De BRL bevat eisen over: 

  • De voorbereiding, uitvoering en oplevering van sloopprojecten
  • De afvoer van vrijkomende sloopmaterialen afkomstig van sloopprojecten
  • De arbeidsveiligheid en milieuaspecten bij sloopprojecten
  • Het kwaliteitssysteem van de sloopaannemer
  • Borging van naleving en regelgeving en een adequate aansprakelijkheidsverzekering
  • Deskundigheid van personeel