Royal Huisman

Royal Huisman is een Nederlandse jachtwerf, waar luxe zeil- en motorjachten gebouwd wordt.

Royal Huisman employs a team of nearly 300 highly motivated and skilled people, from skilled craftsmen to expert concept designers, with extraordinarily diverse experience and capabilities, working in Vollenhove at a custom-build shipyard on a premises of more than 30,000sqm. The shipyard facilities are extended to the Amsterdam region. This second location serves as an addition to the existing shipyard both for newbuilds and for Huisfit projects.

Hornbach Bouwmarkt Nederland

HORNBACH is er voor de echte doorzetter. Voor mensen die met pure wilskracht, passie en hun eigen handen iets nieuws maken. Of het oude willen opknappen. Net zo lang schilderen, schroeven, boren en zagen tot het goed is. Het is onze passie om je daarbij te ondersteunen. Daarom staan er dagelijks duizenden medewerkers klaar. Zowel in onze vestigingen en in de Onlineshop voorzien wij jou van het juiste advies en het beste assortiment voor ieder project.

Hordijk Verpakkingsindustrie

Hordijk Verpakkingen ontwerpt en produceert al decennialang kunststof verpakkingen voor verschillende bedrijfstakken in binnen- en buitenland en heeft zich gespecialiseerd in verpakkingen voor voedingsmiddelen en personal care producten.

Onze organisatie beschikt over twee productiebedrijven: een thermovormfabriek in Zaandam en een spuitgiet- en extrusieblaasfabriek in Zevenhuizen. Door onze uitgebreide kennis en ervaring op deze vakgebieden zijn wij als geen ander in staat in te spelen op de specifieke wensen van onze klanten. Wij staan bovendien in voor de hoogst haalbare (product-)kwaliteit en de grootst mogelijke leverbetrouwbaarheid. Dat maakt Hordijk Verpakkingen sinds jaar en dag tot een zeer gewaardeerd leverancier van kunststof verpakkingen voor talloze bedrijven, groot en klein.

Hollandse Houtimport

Hollandse Houtimport is gespecialiseerd in de import, opslag en verkoop van gezaagd en geschaafd vurenhout van hoogwaardige kwaliteit. Op aanvraag zijn ook grenenhout en larikshout leverbaar. Onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven in de internationale houthandel en industrie, zowel in de Benelux als andere landen in Europa. Bedrijven die al vele jaren voor ons kiezen, vanwege de kwaliteit van onze producten, onze service, snelle levering en grote voorraad.

Haaker & Daas Verzekeringen en Hypotheken

Financiële dienstverlening is mensenwerk. Wij nemen daarom graag de tijd voor u en halen het onderste uit de kan voor een gedegen advies.

Hypotheken, particuliere en zakelijke verzekeringen.

Houniet Transport

Houniet is een bedrijf dat zich grotendeels concentreert in de bouw en de metaal sector. Door een aanbod van auto’s met autolaadkraan (met Jip), opleggers, auto’s voor het ‘klein transport’ en een groot assortiment aan Containers en Accommodatie units voor zowel Verhuur als Verkoop, kunnen wij een uitgebreid pakket aan diensten leveren. Alles onder 1 dak, korte lijnen, flexibiliteit en duidelijke afspraken!

Jef Holterman BV

Machinefabriek & Technische handel

Jef Holterman B.V. ,is meer dan 50 jaar actief als toeleverancier in de meest uiteenlopende industrieën. Wij zijn gespecialiseerd in de verspanende metaalbewerking en fabriceren onderdelen en complete producten. 

Huyer deurwaarder en incasso

Huyer deurwaarder en incasso is een deurwaarderskantoor gevestigd in Zaandam (Noord Holland). Wij zijn sinds 1982 specialisten in het incasseren van vorderingen.

Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren, van onderwijs, kinderopvang en overheid, tot medische hulpverleners zoals (tand)artsen, (medisch)specialisten, de bouw, horeca, verenigingen van eigenaren, woningcorporaties en advocatuur. Ons team bestaat uit deurwaarders, toegevoegd – deurwaarders en goed opgeleide incasso- en executiespecialisten.

Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise zijn wij in staat uw vordering succesvol te incasseren. Bij ons staan daadkracht, communicatie en maatwerk centraal! U wilt wel op tijd uw geld maar niet uw klanten kwijt.

Uw vordering, onze zorg!

Van de Stadt Houtimport

Van de Stadt Houtimport

Van de Stadt Houtimport is al eeuwen specialist in hout. Wij onderscheiden ons door zelfstandig te importeren en te selecteren aan de bron, waardoor kwaliteit voor de klant gegarandeerd is. Ambachtelijkheid en pure liefde voor het vak spelen dan ook een belangrijke rol in ons werk.

Door onze lange handelsgeschiedenis met bosproducten weten wij als geen ander dat de kwaliteit en kwantiteit van de bosproducten die wij importeren ook voor de lange termijn gewaarborgd moet blijven. Vanwege deze reden importeert Van de Stadt alleen maar van betrouwbare en transparante zagerijen. Een vast programmapunt tijdens onze handelsreizen is dan ook een bezoek aan het bos.

Wij richten ons op het oplossen van uw specifieke vraag. Bij ons vindt u kennis van het product, van de markt en een schat aan ervaring.Van de Stadt wil voor elke klant een betrokken en betrouwbare leverancier zijn die toegevoegde waarde kan leveren in het proces. Wij hebben dan ook de kennis in huis om met de klant mee te kunnen denken van A tot Z.

Wij proberen onze klanten met pasklare oplossingen te helpen. In de regel komen klanten met zeer uiteenlopende specifieke vragen. Onze oplossingen zijn gefundeerd en constructief. Wanneer er gevraagd wordt om een uitgewerkte matenlijst met exacte hoeveelheden kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen de hele order inclusief het uitwerken en eventueel herzagen. Met doorgaans 40 houtsoorten op voorraad, kunt u altijd bij ons terecht voor uw partijen, bundels en bestekken.