ING

Positieve veranderingen realiseren door onze expertise, middelen en maatschappelijke positie op de juiste manier in te zetten. Zo bouwen wij voort op een prachtige geschiedenis. In 1881 begon ING mensen te helpen met sparen. We waren de eerste bank die kleine bedrijven vooruit hielp. En dat is waar onze passie ligt, met een toegankelijke, positieve instelling mensen vooruit helpen. Overal en altijd.

IAM Projectmanagement

IAM-Management B.V. is een onafhankelijke dienstverlener op het gebied van utiliteit en datacenters. Van concept tot beheer. Met vakkundige professionals in een informele bedrijfscultuur, waarbij het streeft naar langdurige relaties met opdrachtgevers. IAM-Management B.V. is meer dan wie dan ook gericht op het met een eigen identiteit, resultaatgericht, pragmatisch en betrouwbaar, duurzaam en flexibel managen van projecten. Het managen van processen is niet alleen het faciliteren van kennis en kunde maar het daadwerkelijk initiëren, het leiden van een proces in een bouw-, revitaliserings- en-of installatie project. Dit kan alleen als er snel, adequaat en vakkundig wordt gehandeld, indien een veranderende situatie in het bouw- en installatieproces dat eist. Automatiseren van monitorings- en registratieprocessen kunnen hier een onderdeel van uitmaken. Mensen spelen hierin een centrale rol, dus de professionals van IAM-Management B.V.. Onze dienstverlening, gekenmerkt door strategische aanpak, realiteitszin en betrokkenheid, leidt tot kwalitatieve en integrale samenwerking tussen partijen in het bouw-, revitaliserings- en installatieproces. Met als resultaat, plannings-, kosten- en kwaliteitsbeheersing, maar bovenal klanttevredenheid. Daarmee onderscheidt IAM-Management B.V. zich in de markt van de utiliteit en datacenters.

Het IJzerhuis

Het IJzerhuis is al sinds 1907 actief

Het IJzerhuis is een begrip, sinds 1907.

Ons assortiment is groot. Onze vakkennis maakt het verschil. Die kennis delen wij graag met u. Bel, mail of kom langs. Wij staan voor u klaar.

Wij hebben alle A-merken in huis.

Ons huismerk is Ivana. Ivana staat voor sterk gereedschap, hang- en sluitwerk en bevestigingsmaterialen voor de professionele eindgebruiker. Tegen concurrerende tarieven.

Wij leveren binnen 24 uur. Als u dat wilt, nog dezelfde dag.

Gratis en voor niks. Zo kunt u door met uw project. Bestel nu, wij maken het meteen voor u in orde.

INMEBA | Stempels | Graveren | Belettering

Wij zijn al jaren lang gespecialiseerd in het vervaardigen en leveren van gepersonaliseerde producten, zoals stempels, graveerwerk, beletteringen, en bewegwijzering.

U kunt ons altijd mailen of bellen op 075 – 612 39 57. Wij helpen u dan graag verder niet alleen als u iets wilt bestellen, maar ook als u hulp nodig heeft bij de opzet/ontwerp/lay-out of ander advies.

Wij leveren Colop en Trodat stempels.

Heeft u vragen, bel of mail ons gerust.

INSTACOM Elektrotechiek

Instacom staat voor technische totaaloplossingen. Vanuit ons kantoor in Zaandam bieden wij u een deskundig advies op maat waarin professionaliteit, service en duurzaamheid voorop staan.

Onze producten en diensten zijn in heel Nederland inzetbaar; of het nu gaat om een krachtinstallatie, een beveiligingssysteem of gebruiksvriendelijke (zorg)domotica in uw (bedrijfs)gebouw.
Onze professionals staan voor u klaar om antwoord te geven op al uw technische vragen: onze zorg is u te ontzorgen.

IFO | International Forwarding Office

IFO – De onafhankelijke en snelle oplossing!

Uw producten vlot en veilig bij de klant?

Dat wilt u natuurlijk voor de meest optimale prijs. Het lijkt zo eenvoudig, maar tegelijkertijd bezorgt dit u als ondernemer in de praktijk vaak veel werk, stress en geld. Dat is beslist niet nodig. Wij regelen voor u deze laatste, belangrijke schakel in uw bedrijfsproces. Onze professionals zorgen ervoor dat uw goederen over de gehele wereld veilig en volgens afspraak worden afgeleverd. Op tijd, met een gunstig tarief en met betrouwbare vervoerders.

 

I.M.R. | Industrie Machine Revisie

I.M.R. staat voor samenwerking op basis van vakmanschap en vertrouwen.

Sinds 1961 is I.M.R toonaangevend op het gebied van de geometrische en mechanische revisie van alle soorten metaal en houtbewerings-machines.
De revisies vinden plaats volgens Schlesinger en Din normen.

Wij zijn ondermeer gespecialiseerd in het vlakken van bed en andere geleidingsbanen, opspantafels, klemlijsten, spieen, sledes en alle daarvoor in aanmerking komende onderdelen. Onze jarenlange ervaring waarborgt een hoge kwaliteit van de door ons uitgevoerde revisies.

Tevens staan we paraat bij het snel verhelpen van storingen zowel electrisch, mechanisch als hydraulisch en keuren en/of onderhouden van uw machine park.