A. De Jong Installatietechniek

Een comfortabel binnenklimaat waar uw medewerkers, gasten, bezoekers of patiënten zich behaaglijk voelen. Niet zo vanzelfsprekend als het lijkt! De installatiebedrijven van A. de Jong Groep ontwerpen, installeren, beheren en onderhouden systemen die dit mogelijk maken; gebouwgebonden klimaatinstallaties. Elk gebouw is anders en iedere sector of business vraagt om een andere benadering van het binnenklimaat. Dat begrijpen wij. Daarom kunnen we u volledig ontzorgen, zodat u zich kunt focussen op uw eigen core business.

Suzuki Jonker Zaanstad

Onze Suzuki’s

Dynamisch en speels om te rijden. Iconisch design. Slimme technologie. Betrouwbaar, veilig en zuinig. Veel auto voor je geld. Dat zijn de garanties van Suzuki.

Klaas Mulder Jachtbouw

TECHNISCHE WATERSPORTWINKEL
Wij zijn een technische watersportwinkel van alle markten thuis.  We kunnen praktisch alles leveren voor nieuwbouw en onderhoud van uw boot, waaronder andere hydrauliek, scheepsramen, boegschroeven, verwarming, drinkwater- en brandstofsystemen en alles “rondom de motor” zoals schroefassen, koppelingen, afstandbedieningen, uitlaten, motorsteunen, en instrumenten. Dit alles natuurlijk voor een scherpe prijs!

In onze grote showroom kunt u alles rustig op uw gemak bekijken. Mocht u vragen hebben dan helpt ons deskundige personeel u graag met een goed technisch advies. Als u aan een project begint denken wij graag met u mee en kunnen we de meeste zaken direct uit voorraad leveren.

ZOMER- EN WINTERSTALLING + LOODS VERHUUR
In het zomerseizoen verhuren wij doe-het-zelf loodsen, waar u warm en droog aan uw boot kunt werken (tot maximaal 14 meter) in loods helemaal voor uzelf! 

Daarnaast kunnen wij in het vaarseizoen uw boot voor een kortere periode buiten op de kant zetten voor het noodzakelijke onderhoud. Wij zorgen ervoor dat uw boot weer schoongespoten wordt, zelf kunt u aan uw boot werken.
In het winterseizoen bieden wij de mogelijkheid tot winterstalling. Indien u bij ons in winterstalling wilt komen neemt u dan op tijd contact met ons op, want de ruimte is beperkt!


Met onze kraan kunnen wij boten hijsen tot en met 15 meter lengte en 15 ton waterverplaatsing.

Justitieel Complex Zaanstad

Het Justitieel Complex (JC) Zaanstad biedt plaats aan meer dan 1.000 justitiabelen, waaronder ook gedetineerde psychiatrische patiënten. Voor hen is er speciale zorg in een inpandige kliniek, het Penitentiair Psychiatrisch Centrum (PPC). 


In-Made!
Gedetineerden in Nederland werken tijdens detentie voor de penitentiaire productiebedrijven In-Made, onderdeel van de Dienst Justitiële Inrichtingen. Daardoor leren ze belangrijke werknemersvaardigheden die hen helpen bij de terugkeer naar de samenleving. Zo draagt In-Made bij aan het terugdringen van recidive. Naast een breed scala aan handmatig en machinaal productiewerk staat In-Made ook garant voor kwaliteit, maatwerk en marktconforme prijzen.

Jongeneel Zaandam

Groot assortiment hout, plaat en bouwmaterialen

Jongeneel is al meer dan 220 jaar dé houthandel voor iedereen die bouwt of klust. Wij hebben een uitgebreid assortiment hout, plaatmateriaal en gevelbekleding van de beste kwaliteit. Naast hout, plaat en gevel hebben wij ook een compleet en professioneel aanbod in: 
 

Vakkundig advies en services bij Jongeneel

Kom langs op een van onze 42 vestigingen en laat je adviseren over de verschillende soorten hout, plaat en bouwmaterialen. Onze vakmensen geven graag advies en bieden voor elk probleem de beste oplossing. Of je nu 2 planken nodig hebt of materiaal voor een groot project, wij helpen je altijd verder.

Ontdek onze services en laat je materiaal afleveren waar en wanneer je maar wil of maak gebruik van de milieustraten om jouw bouwafval in te zamelen. Ook kan je alle gewenste plaatmaterialen precies op maat laten zagen, boren en frezen. Daarnaast heeft elke Jongeneel vestiging een drive-in afhaalcentrum. Zo haal jij je bouwmaterialen altijd snel en droog af.

Eenvoudig online hout en bouwmaterialen bestellen

Online bestellen is nu nog makkelijker geworden. Met onze webshop koop je eenvoudig al je artikelen voor de beste prijs. Bestel je voor 13:00 uur? Dan word jouw bestelling de volgende werkdag geleverd. Ook dat is Jongeneel services.

Jongh’s Evenementenservice

Voor particulieren en bedrijven

De kennis, ervaring, het enorme aanbod en vooral de grote betrokkenheid en flexibiliteit hebben ervoor gezorgd dat steeds meer particulieren en bedrijven de weg naar Jongh’s wisten te vinden. Naast de vele klanten die het bedrijf sinds het eerste uur trouw zijn gebleven, weten steeds meer particulieren en bedrijven de weg naar Jongh’s te vinden.

Niet alleen voor feestjes of diners aan huis of op locatie, maar ook voor bedrijfsopeningen, diploma-uitreikingen en zakelijke events weten cateraars, horeca-ondernemers, wedding-planners, organisatiebureau’s, zaalverhuurders, scholen en zorginstellingen tegenwoordig waar ze moeten zijn.

Voor uw gelegenheid, evenement, feestje of  partij van 15 tot en met 1.500 personen is Jongh’s uw beste keus voor podia’s, tenten, inrichting, apparatuur, servies, bestek en glaswerk. 

Jongsma On and Offshore Service

Jongsma & Zn Holding is al sinds 1898 een op zichzelf staand bedrijf dat zich tot de jaren ’70 bezig hield met straal- en conserveringswerkzaamheden van zeeschepen. Vanaf die tijd heeft het zich uitgebreid met verschillende werkzaamheden. Eerst met het stralen, conserveren, verbouwen en ombouwen van zeecontainers en later ook met de verhuur en verkoop daarvan.

Jef Holterman BV

Machinefabriek & Technische handel

Jef Holterman B.V. ,is meer dan 50 jaar actief als toeleverancier in de meest uiteenlopende industrieën. Wij zijn gespecialiseerd in de verspanende metaalbewerking en fabriceren onderdelen en complete producten. 

Jansens en Dieperink

Jansens & Dieperink is opgericht in 1945 en heeft ruim 70 jaar ervaring in het ontwerp, de fabricage en de assemblage van grote constructies van aluminium en RVS. U kunt op onze dienstverlening vertrouwen – van gedetailleerd ontwerp tot montage op locatie.

Ons bedrijf is ISO-9001 en DIN EN ISO 3834-3 gecertificeerd.

J. Geenen Metaalbewerking

Wij zijn een kleine en vlakke organisatie die zich onderscheidt door een flexibele, persoonlijke en creatieve aanpak en een gunstige prijs.

 • CNC metaalbewerking
 • CNC draaien
 • CNC frezen
 • Metaalbewerking
 • Verspaning
 • Metaaldraaierij
 • Reparatie
 • Revisie
 • Machinale bewerking
 • Machinebouw
 • Apparatenbouw