Komet Metaalwaren

Plaatmateriaal perforeren

Komet Metaalwaren is een absolute specialist op het gebied van het perforeren van plaatmateriaal. Wij kunnen materialen bewerken als Sendzimir, Verzinkt staal, Roestvrijstaal (RVS), Corten staal, Zincor plaat, Aluminium, Ijzer, Staal, Koper en nog vele andere materialen tot diktes van wel 6mm! Om dit succesvol uit te voeren maken wij gebruiken van de nieuwste technologie en machines op het gebied van plaatbewerking. Ons team van professionals staat open voor elke uitdaging. Zo zetten wij verschillende technieken in zoals Ponsnibbel, Amada, Trumpf, Lasersnijden, Perforeren, Lassen, Ponsen en Puntlassen, Pons en kant bewerkingen en nog veel meer. Onze machines opereren 24 uur per dag, 7 dagen per week, waardoor grote series ook mogelijk zijn. Heeft u dus een vraag op het gebied van metaalbewerking en perforatie? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Wij beperken ons namelijk niet tot enkel het uitvoeren van uw order, maar denken ook nog met u mee om de kwaliteit van uw product te verhogen. Dat is pas vakmanschap.

Benieuwd naar onze kwaliteiten?

’Ons visitekaartje in Sendzimir’, zo noemen wij ons proefstukje dat we als visitekaartje overhandigen aan klanten en leveranciers. We laten er een aantal van onze vaardigheden mee zien: allerlei pons- en kant-bewerkingen in een plaatje van 138 x 101 mm. Wij sturen u gratis zo’n proefstukje op. Vraagt u het proefstukje vandaag nog aan, krijgt u deze binnen 2 werkdagen op uw adres thuisgestuurd. Wanneer u via deze link uw gegevens invult, gaan wij direct aan de slag met de verzending.

Angela Kwakkel

Heb je stress?
Heb je rugklachten?
Heb je slaapproblemen?
Moet je om de zoveel meter stilstaan bij lopen?
Wiebelen je benen tijdens het slapen?
Ben je zwanger?
Heb je sportklachten?

Reflexologie; is de wetenschap van het voelen van reflexen en het bewust aftasten en bewerken van reflexgebieden op voeten, handen en oor In de praktijk betekent dit dat de cliënt het volgende kan ervaren in onwillekeurige volgorde en ongeacht de klacht:
A. doorbloeding verbeteren
B. zenuwgeleiding verbeteren
C. ontspanning bevorderen

Vanuit de filosofie dat de mens in dynamische balans is, wanneer de mens plezier heeft in wat het doet en kan blijven doen in goede vitale gezondheid. Bij veel mensen is de dynamische balans zoek, waardoor allerhande kleine, soms onverklaarbare, fysieke of mentale klachten het leven ongemak bezorgen. Als er dan geen bevredigende oplossing voor wordt gevonden, de klachten soms uitgroeien naar ergere, soms zelfs chronische klachten, die nog erger worden zolang de werkelijke oorzaak niet wordt gevonden en adequaat wordt verholpen.

YinYangela kan, met behulp van beproefde Oosterse en Westerse technieken, helpen de wortel aan te pakken, het evenwicht te herstellen en de dynamische balans te behouden. Praktiserend op bijna elke gewenste locatie.

Kalfsvel Metaalcoating

Gecertificeerd en ervaren; zo zorgen wij bij Kalfsvel ervoor dat uw producten maximaal beschermd zijn of de optimale uitstraling krijgen. Dat is de kwaliteit die wij standaard bieden en die we altijd volgens afspraak op het gewenste moment opleveren. Daarbij kijken we steeds weer naar de beoogde toepassing en de kwaliteit van het materiaal dat behandeld moet worden. We zullen u eerlijk adviseren in de aanlevering ervan en kiezen vervolgens de beste aanpak. Zo krijgt u altijd maximale kwaliteit, gegarandeerd!

Van der Kamp Betoncentrale

Van der Kamp B.V. heeft betoncentrales in Amersfoort, Moerdijk, Zaandam en Zwolle. Alle centrales voldoen aan de hedendaagse hoge eisen. Ze zijn onder meer uitgerust met uitstekende laboratoria die worden geleid door kundige betontechnologen.
 
Heeft u (technische) vragen of bent u op zoek naar een specifieke oplossing? U kunt bij ons ook voor begeleiding op de bouwplaats terecht.
 
Van der Kamp B.V. beschikt over een uitgebreid wagenpark. U kunt rekenen op flexibiliteit en capaciteit. Onze betonmixerchauffeurs beschikken over veel ervaring en denken mee om te komen tot optimale oplossingen. De korte communicatielijnen tussen onze klanten en transportleiders op de centrales zorgen voor een juiste afstemming tussen opdracht en leverantie.

Kuijzer Installatietechniek

Kuijzer installatietechniek is simpelweg dé full-service elektrotechnische partner voor bouwprofessionals. Wij leveren en installeren elektrotechnische projecten, van planning tot turn-key oplevering. U bent bij Kuijzer installatietechniek altijd verzekerd van uitstekende service, hoogwaardige materialen en professioneel advies; van start tot oplevering.

Bij Kuijzer Installatietechniek draait alles om de klant. Door goed te luisteren en de vraagstelling te doorgronden, komen wij tot de meest efficiënte oplossing die perfect aansluit bij de gewenste specificaties. Daarnaast weten wij ons dankzij jarenlange ervaring uitstekend te voegen in de bedrijfsprocessen en werkcultuur van onze opdrachtgevers.

Om hoogwaardige (full-)service te waarborgen, hebben wij een uitgebreid personeelsbestand van ervaren, goed opgeleide vakmensen. Gemotiveerde professionals met hart voor het vak en voor de klant. Door regelmatig bij te scholen, volgen we de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op de voet.

Onze thuisbasis is gevestigd in Zaandam. Hiervandaan bedienen wij klanten in heel Nederland, met de nadruk op de innovatieve bouw regio’s van Amsterdam en de Zaanstreek. Kortom, we doen er alles aan om de wensen van onze klanten met topkwaliteit maatwerk te overtreffen.

Wilt u meer informatie of zoekt u advies? Bel voor een afspraak of stuur een e-mail naar info@kuijzer.nl.

Feel Flex | Koflexwerk

Koflexwerk bouwt aan de juiste verbinding tussen onze flexwerkers en opdrachtgevers. We zijn op een persoonlijke manier betrokken bij het vinden van de perfecte match tussen werknemer en werkgever.

In een korte tijd hebben we onszelf weten te bewijzen als een betrokken en kwalitatief sterke partij. Sinds de start van Koflexwerk in 2014 zijn we in korte tijd flink gegroeid. Zo hebben we werknemers in dienst uit de disciplines: techniek, administratie, industrie & productie en transport & logistiek.

Wij zijn op zoek naar talent van diverse niveaus. Zo bemiddelen wij voor ongeschoold tot academisch personeel.

Koflexwerk is aangesloten bij de NBBU en NEN 4400-1, WKA, VCU en SNA gecertificeerd. Daarmee zijn wij een van de slechts 10% gecertificeerde uitzendbureaus in Nederland. Dit betekent dat wij ons houden aan gedragsregels die de integriteit van de uitzendbranche waarborgen. Zo kan jij ervan uit gaan dat je zorgeloos in zee gaat met een betrouwbaar uitzendbureau. Kortom: reden genoeg om eens contact met ons op te nemen.

Klaas Mulder Jachtbouw

TECHNISCHE WATERSPORTWINKEL
Wij zijn een technische watersportwinkel van alle markten thuis.  We kunnen praktisch alles leveren voor nieuwbouw en onderhoud van uw boot, waaronder andere hydrauliek, scheepsramen, boegschroeven, verwarming, drinkwater- en brandstofsystemen en alles “rondom de motor” zoals schroefassen, koppelingen, afstandbedieningen, uitlaten, motorsteunen, en instrumenten. Dit alles natuurlijk voor een scherpe prijs!

In onze grote showroom kunt u alles rustig op uw gemak bekijken. Mocht u vragen hebben dan helpt ons deskundige personeel u graag met een goed technisch advies. Als u aan een project begint denken wij graag met u mee en kunnen we de meeste zaken direct uit voorraad leveren.

ZOMER- EN WINTERSTALLING + LOODS VERHUUR
In het zomerseizoen verhuren wij doe-het-zelf loodsen, waar u warm en droog aan uw boot kunt werken (tot maximaal 14 meter) in loods helemaal voor uzelf! 

Daarnaast kunnen wij in het vaarseizoen uw boot voor een kortere periode buiten op de kant zetten voor het noodzakelijke onderhoud. Wij zorgen ervoor dat uw boot weer schoongespoten wordt, zelf kunt u aan uw boot werken.
In het winterseizoen bieden wij de mogelijkheid tot winterstalling. Indien u bij ons in winterstalling wilt komen neemt u dan op tijd contact met ons op, want de ruimte is beperkt!


Met onze kraan kunnen wij boten hijsen tot en met 15 meter lengte en 15 ton waterverplaatsing.

Kistenfabriek De Boer

Kistenfabriek de Boer B.V., producent van houten kisten, kratten, pallets en beunen is een modern bedrijf die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, met name het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Autoschade K. van Oudenaren B.V.

Autoschade K. van Oudenaren, voor totale schade afhandeling, als het om vakwerk en service gaat!

  • Schade expertise voor alle verzekeringen
  • Moderne spuitinrichting
  • Autorichtspecialist
  • Leenauto
  • Ophaalservice
  • Ruitreparatie
  • Uitdeuken zonder spuiten
  • Spot-repair

Autoschade K. van Oudenaren is in de Zaanstreek toonaangevend, als het gaat om totaal schadeherstel.