Bakkerij Landsaat

Banketbakkerij Landsaat bestaat al 113 jaar en staat bekend om haar ambachtelijke gebak, slagroompunten, mergpijpen en marsepeintaart. We bereiden onze producten dagelijks vers met veel zorg en liefde.

De oude familiereceptuur wordt nog steeds geëerd, maar naar de wensen nu wordt ook geluisterd. Zo werken we alleen met de allerbeste ingrediënten en maken we onze marsepein net wat minder zoet zodat deze heerlijk smaakt, ook voor de wat minder grote zoetekauw. Daarnaast bereiden we al onze gebaksspecialiteiten op ambachtelijke wijze met natuurlijk ingrediënten. De banketbakkers van Banketbakkerij Landsaat bereiden ons assortiment iedere dag met veel plezier en liefde vers klaar in onze banketbakkerij in Zaandam.

Anno 2021 wordt de banketbakkerij voorgezet door de familie Landsaat. We werken iedere dag volgens het familiereceptuur in onze nieuwe moderne banketbakkerij op de Penningweg 103 op het industrieterrein Westerspoor in Zaandam. De banketbakkerij is voorzien van de nieuwste apparatuur en onze banketbakkers werken alleen met de allerbeste ingrediënten. Zo garanderen wij de beste kwaliteit die je van ons bent gewend. Bij de banketbakkerij is een afhaalpunt gevestigd, waar je elke dag vers gebak kunt afhalen. Vooraf een bestelling plaatsen is niet nodig, uiteraard is dit wel mogelijk direct via onze website. Daarnaast verwelkomen we je graag in onze vernieuwde winkel op de Vrieschgroenstraat 3B in Zaandam. Hier kun je ook genieten van een kopje koffie met gebak in onze tearoom.

Wilt je ons assortiment bekijken en direct een bestelling plaatsen? Bestel online of neem contact met ons op.

 

VANDERLAANGROEP

VANDERLAANGROEP biedt een totaaloplossing voor ondernemers. Wij kunnen u helpen op gebied van accountancy, belastingen, personeel en salaris en bedrijfswaarderingen.

Luto Kantoorartikelen

LUTO alles voor kantoor is de totaalleverancier voor al uw kantoorbenodigdheden

Alles voor kantoor en thuis
Met meer dan 60 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor u als bedrijf, maar ook voor u als consument. Bij ons kunt u terecht voor o.a. kantoorartikelen, facilitaire producten, kantoormachines en kantoormeubelen. Wij zijn aangesloten bij Quantore B.V., één van de grootste spelers ter wereld op het gebied van kantoorartikelen.

Scherpe prijzen, snel geleverd
Groot inkopen zorgt voor scherpe prijzen en daar profiteert ú van. Meer dan 21.000 artikelen leveren wij binnen 24 uur uit voorraad. U bent verzekerd van deskundig advies en persoonlijke service.
Bestellen doet u gemakkelijk via onze webshop, per e-mail of telefonisch.

Online bestellen
In deze webshop ziet u ons complete assortiment kantoorbenodigdheden, met duidelijke artikelomschrijvingen, afbeeldingen en de actuele prijzen. Bovendien kunt u als u ingelogd bent uw bestelhistorie raadplegen en zo het plaatsen van een nieuwe order vereenvoudigen.

Louis Reyners

Louis Reyners BV dé specialist in Hijsen, Heffen en Valbeveiliging

Ons breed pakket aan hef- en hijsartikelen leveren wij sinds 1892 aan de vakhandel en andere wederverkopers. Naast het snel, uit voorraad, leveren van standaard producten hebben wij alle middelen in huis voor het leveren van maatwerk. Neem contact op met één van onze medewerkers voor advies, offerte of (hulp) bij een order. Wij adviseren u graag in de aanschaf en gebruik van de juiste hef en hijsequipment en PBM’s. Wij beschikken over gecertificeerde keurmeesters en een ervaren team van werkplaatsmedewerkers die voor u kunnen repareren, modificeren, inspecteren, keuren en certificeren.

Licht en Interieur Plaza

Lichtplaza in Zaandam opende haar deuren in April 2002 en bevindt zich met een winkel oppervlakte van 800 m² recht tegenover de Hornbach

Ook hier is de collectie verlichting rustig gepresenteerd op “eilandjes” en door het kundige personeel, de grote collectie en evt. de mogelijkheid om zelf in boeken te snuffelen is het bijna onmogelijk om niet te slagen. Ook wordt er lichtadvies gegeven bij mensen thuis en worden er bedrijven en winkels geadviseerd over wat voor verlichting het mooiste en beste in de ruimte past.

Laco Zaandam

Laco verkoopt en verhuurt een breed assortiment aan gespecialiseerde hydraulische en pneumatische gereedschappen en aanverwante apparatuur. Laco staat vooral bekend om de levering van hoogwaardige hijs- en heftechnieken waaronder computergestuurde systemen, hoogwaardige boutverbindingsgereedschappen en pneumatische vloeistofpompen. Met ons uitgebreide assortiment en complete service bedienen we een grote klantenkring, die bestaat uit bedrijven in de industrie, mijn- en scheepsbouw, offshore, (petro)chemische, staal- en voedingsmiddelenindustrie, machine- en wagenpark onderhoud en (woning)bouw.

Geha Laverman

Geha Laverman BV is ontstaan uit de samenwerking van de bedrijven Geha en Laverman. Geha Laverman is als Hardox Wearparts Center de grootste van de wereld. Een one-stop-shop als het aankomt op bouw en levering van slijtstukken voor industrie, grondverzet en recycling.

MEER DAN EEN HALVE EEUW EXPERTISE

Meer dan twintig ervaren specialisten adviseren bij de levering van slijtproducten. Meestal uit voorraad, maar op specificatie kunnen ook veel delen worden vervaardigd in eigen werkplaats.

BonBon-Atelier N. Limmen

De historie van Bonbon-Atelier N. Limmen begint in 1980, in het centrum van Amsterdam. Daar opende Nico Limmen een bedrijf, dat zou gaan voorzien in een exclusief assortiment handgemaakte bonbons en (seizoens)chocolade. Zijn doelgroep bestond onder andere uit de betere banketbakkers, restaurants en hotels. Al snel maakte hij naam als bekwaam vakman en leverancier en kwam de klandizie uit het hele land voor zijn overheerlijke bonbons.

In 1996 werd het bedrijf overgenomen door René Limmen, de zoon van Nico & Annie. Hij zette de familietraditie voort en hij verkreeg nationale faam door de exclusiviteit en verfijnde kwaliteit van zijn bonbons. Inmiddels is zijn vrouw IJda Deubel ook tot het bedrijf toegetreden.

In 1998 verhuisde het bedrijf naar het industrieterrein in Zaandam waar het tot op heden gevestigd is. Inmiddels maken de vakmensen van Bonbon-Atelier N. Limmen al ruim 30 jaar de lekkerste bonbons en (seizoens)chocolade. Vakmanschap, kwaliteit en exclusiviteit staan hierbij centraal. De bonbons worden samengesteld uit zorgvuldig uitgekozen ingrediënten en het aanbod is zowel traditioneel als actueel. Voor ieder seizoen is er een passend aanbod seizoensartikelen.

Looops

Afval bestaat niet.

Dat vinden wij bij Looops. Dus werken wij circulair.
Wij maximaliseren herbruikbaarheid van kantoormeubilair
en minimaliseren waardevernietiging.

Upcycled kantoorinrichting
Wij maken van gebruikte kantoorinrichtingen upcycled kantoormeubilair. Kwalitatief en bijzonder, duurzaam en voor een vriendelijke prijs.

Reconditioning, refurbish, demonteren
Wij maken de meubels schoon, knappen ze op, herstellen, verbeteren en verfraaien of demonteren in onderdelen.

Recycling en restyle
Onbruikbare onderdelen worden gerecycled. Met bruikbare onderdelen herstellen of verbeteren we meubelen óf we ontwerpen er hele nieuwe mee.

Duurzaam
Een duurzame oplossing voor projectinrichting én vermindering van afval.