Meijer Engineering

Meijer Engineering houdt zich bezig met verschillende diensten in de techniek. 

In de eigen werkplaats van circa 600 m2 vindt productie, reparatie en onderhoud plaats van machines en/of constructies. Door de ruime keus aan bewerkingsmachines kunnen allerlei soorten bewerkingsmethodes in eigen beheer worden uitgevoerd. Denk hierbij aan: lassen, zetten, knippen, snijden, boren, draaien, frezen, zagen en hydrauliek werkzaamheden.

Komet Metaalwaren

Plaatmateriaal perforeren

Komet Metaalwaren is een absolute specialist op het gebied van het perforeren van plaatmateriaal. Wij kunnen materialen bewerken als Sendzimir, Verzinkt staal, Roestvrijstaal (RVS), Corten staal, Zincor plaat, Aluminium, Ijzer, Staal, Koper en nog vele andere materialen tot diktes van wel 6mm! Om dit succesvol uit te voeren maken wij gebruiken van de nieuwste technologie en machines op het gebied van plaatbewerking. Ons team van professionals staat open voor elke uitdaging. Zo zetten wij verschillende technieken in zoals Ponsnibbel, Amada, Trumpf, Lasersnijden, Perforeren, Lassen, Ponsen en Puntlassen, Pons en kant bewerkingen en nog veel meer. Onze machines opereren 24 uur per dag, 7 dagen per week, waardoor grote series ook mogelijk zijn. Heeft u dus een vraag op het gebied van metaalbewerking en perforatie? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Wij beperken ons namelijk niet tot enkel het uitvoeren van uw order, maar denken ook nog met u mee om de kwaliteit van uw product te verhogen. Dat is pas vakmanschap.

Benieuwd naar onze kwaliteiten?

’Ons visitekaartje in Sendzimir’, zo noemen wij ons proefstukje dat we als visitekaartje overhandigen aan klanten en leveranciers. We laten er een aantal van onze vaardigheden mee zien: allerlei pons- en kant-bewerkingen in een plaatje van 138 x 101 mm. Wij sturen u gratis zo’n proefstukje op. Vraagt u het proefstukje vandaag nog aan, krijgt u deze binnen 2 werkdagen op uw adres thuisgestuurd. Wanneer u via deze link uw gegevens invult, gaan wij direct aan de slag met de verzending.

Mastermate Technische Groothandel

Technische groothandel Mastermate gaat voor uw maximale resultaat. U kunt bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Samen vinden we de beste aanpak voor uw bouwproject.

Snel aan de slag met ons assortiment

In onze vestigingen en de webshop vindt u ons assortiment ijzerwaren, gereedschap, hang- en sluitwerk, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) en bouwgerelateerde artikelen. We leveren uw bestelling waar en wanneer u wilt. Afhalen in de dichtstbijzijnde vestiging kan natuurlijk ook. Dat is flexibele logistiek, zodat u snel aan de slag kunt.

Mechanische Industrie Coronam

Gedreven door techniek

Mechanische Industrie Coronam bv is een vooruitstrevende apparaten- en machinefabrikant met een lange traditie.

Wij zijn uw toeleveringsbedrijf voor de metaalverwerkende industrie met een modern en geavanceerd machinepark. Coronam is gespecialiseerd in CNC-verspanende bewerkingen: CNC-draaien, -frezen en -slijpen. Montagewerkzaamheden behoren ook tot de mogelijkheden.

Tevens bieden wij klantgerichte oplossingen en streven wij naar lange termijn relaties door intensief samen te werken met onze partners en toeleveranciers. Klanttevredenheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Machinefabriek Bootsman

De glijlagerspecialist van Nederland

Machinefabriek Bootsman is sinds 1948 specialist in het vervaardigen en reviseren van glijlagers in alle soorten en maten. Onze glijlagers worden toegepast in o.a. turbines, generatoren, scheepsmotoren, elektromotoren en tandwielkasten. Wij vervaardigen en reviseren o.a.

Klaas Mulder Jachtbouw

TECHNISCHE WATERSPORTWINKEL
Wij zijn een technische watersportwinkel van alle markten thuis.  We kunnen praktisch alles leveren voor nieuwbouw en onderhoud van uw boot, waaronder andere hydrauliek, scheepsramen, boegschroeven, verwarming, drinkwater- en brandstofsystemen en alles “rondom de motor” zoals schroefassen, koppelingen, afstandbedieningen, uitlaten, motorsteunen, en instrumenten. Dit alles natuurlijk voor een scherpe prijs!

In onze grote showroom kunt u alles rustig op uw gemak bekijken. Mocht u vragen hebben dan helpt ons deskundige personeel u graag met een goed technisch advies. Als u aan een project begint denken wij graag met u mee en kunnen we de meeste zaken direct uit voorraad leveren.

ZOMER- EN WINTERSTALLING + LOODS VERHUUR
In het zomerseizoen verhuren wij doe-het-zelf loodsen, waar u warm en droog aan uw boot kunt werken (tot maximaal 14 meter) in loods helemaal voor uzelf! 

Daarnaast kunnen wij in het vaarseizoen uw boot voor een kortere periode buiten op de kant zetten voor het noodzakelijke onderhoud. Wij zorgen ervoor dat uw boot weer schoongespoten wordt, zelf kunt u aan uw boot werken.
In het winterseizoen bieden wij de mogelijkheid tot winterstalling. Indien u bij ons in winterstalling wilt komen neemt u dan op tijd contact met ons op, want de ruimte is beperkt!


Met onze kraan kunnen wij boten hijsen tot en met 15 meter lengte en 15 ton waterverplaatsing.

Painting Holland | Maurace Benelux

TOTAAL ONDERHOUD
Door net dat beetje extra te bieden, willen wij de klant verrassen en het wow-effect realiseren. Wij willen van contact naar contract en een relatie opbouwen die voor beide partijen waardevol is.

HELDERE COMMUNICATIE
Door in een vroeg stadium betrokken te zijn bij de uit te voeren projecten, kunnen wij voorafgaand aan elk project de klantvraag helemaal helder hebben.

JARENLANGE ERVARING
Met onze kennis, de hoge kwaliteitsnormen die wij hanteren en het vertrouwen dat wij in de jaren hebben opgebouwd, willen wij hechte en langdurige relaties opbouwen met onze klanten.