Orion Schoonmaakbedrijf

Wij zijn Orion, een schoonmaakbedrijf met mensen die hard werken en dat gegroeid is door echt op ons eigen gevoel af te gaan. Orion werd in 1992 opgericht door Wilco de Vries en is uitgegroeid van zelfstandige glazenwasser tot een klassiek schoonmaakbedrijf dat zorgt voor de dagelijkse schoonmaak van grote bedrijfspanden en kantoorgebouwen, zoals musea, verzorgingsinstellingen en VvE-wooncomplexen.

1-Line | Veiligheid en Beveiliging

Safety & Security is een gewichtig thema. Van een veilige werkomgeving voor collega’s, tot een betrouwbare partner voor andere stakeholders. Veiligheid en betrouwbaar spelen een cruciale rol in alle facetten binnen jouw bedrijf.

Door het gesprek aan te gaan met onze klanten, begrijpen wij de uitdagingen. Dankzij ons ruime aanbod aan producten, netwerk van partners en technologie nemen we alle zorgen uit handen. Zodat jij je kunt focussen op jouw organisatie.

1-Line is jouw aanspreekpunt voor al jouw veiligheid- en beveiligingsvragen. Op basis van een strategische partnerschap zorgen wij de juiste leverancier, het nodige product of de geschikte technologie ingezet wordt. Altijd – en voor al jouw bedrijfspanden.

OVO Zaanstad

OVO Zaanstad is het schoolbestuur van zeven scholen voor openbaar voortgezet onderwijs in Zaanstad. Samen bieden onze scholen alle niveaus aan: praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Zo is er voor elke leerling uit de regio een passende plek. In totaal is OVO Zaanstad verantwoordelijk voor het onderwijs aan ruim 6100 leerlingen. Er werken 800 medewerkers.

Op Den Velde Industrie

De Op den Velde Groep is een ultramoderne technische handelsonderneming en groothandel die bestaat uit twee divisies, Industrie en Staal. De divisie Industrie is totaalleverancier voor machinefabrieken en de procesindustrie. De divisie Staal is gespecialiseerd in de levering van stalen profielen, buizen, non-ferro producten en alle aanverwante artikelen. Ondanks de enorme groei, onderscheidt ons bedrijf zich nog steeds door de persoonlijke aandacht voor u als klant. Wij voldoen graag aan uw behoeften van vandaag en denken alvast na over uw wensen van morgen. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, beschikken wij over diverse vestigingen. Door onze eigen logistieke service en onze snelle leveringen kunt u uw eigen voorraad tot een minimum beperken. Dit bespaart u ook direct een veelvoud aan administratieve handelingen bij uw inkoopproces. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en kunnen ruim 50.000 verschillende artikelen direct uit voorraad leveren. Ondersteunt door uitstekende afspraken met onze leveranciers, kunnen wij binnen een kort tijdsbestek nog een veelvoud van de genoemde hoeveelheid producten leveren. Via onze webwinkel kunt u op elk gewenst moment uw bestelling aan ons doorgeven. Wij leveren louter A-merken; producten die op maat worden gemaakt en technisch en kwalitatief aan de modernste eisen voldoen. Wij besteden ook veel aandacht aan kwaliteitszorg. Ons personeel is goed geschoold en volgt regelmatig bijscholingscursussen. Zo blijven we constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en modernste technieken.

ODV Rubber en Kunststoffen

ODV Rubber en Kunststoffen, biedt standaard- en maatwerkoplossingen voor rubber, kunststoffen, afdichtingen en pakkingmateriaal. Veel producten variërend van profielen en afdichtingen, rubber en kunststof plaatmateriaal en rolmateriaal leveren wij direct uit voorraad.

Complexe technische- en/of afdichtingsproblemen lossen wij in korte tijd voor u op! Wij denken graag met u mee en bieden voor iedere toepassing een oplossing! Hieronder vindt u onze producten.

AutoFirst Bakker en Opmeer

AutoFirst Bakker en Opmeer is een allround universeel garagebedrijf in de regio Zaanstreek. Vanuit de ligging op de Sluispolderweg 4b in Zaandam is dit een ideale locatie voor klanten uit Zaandam, Oostzaan en Amsterdam-Noord om hun auto te kunnen brengen voor reparatie, onderhoud of APK.
Onze werkplaats is uitgerust met moderne diagnoseapparatuur waarmee wij de nieuwste auto’s met de jongste technische innovaties kunnen onderhouden en repareren.

Autoschade K. van Oudenaren B.V.

Autoschade K. van Oudenaren, voor totale schade afhandeling, als het om vakwerk en service gaat!

  • Schade expertise voor alle verzekeringen
  • Moderne spuitinrichting
  • Autorichtspecialist
  • Leenauto
  • Ophaalservice
  • Ruitreparatie
  • Uitdeuken zonder spuiten
  • Spot-repair

Autoschade K. van Oudenaren is in de Zaanstreek toonaangevend, als het gaat om totaal schadeherstel.

OM Bouwgroep

Dagelijks onderhoud
Het herstellen van ramen, deuren en kozijnen, oplossen van lekkageproblemen of een inbraakschade. Wij zijn altijd beschikbaar om alle problemen op te lossen.

Nieuwbouw
Met behulp van architecten zetten wij uw ideeën en wensen om in een plan. Onze vakmensen gaan vervolgens aan het werk om uw woonhuis te realiseren. 

Restauratie
Woont u in een prachtig grachtenpand, oude boerderij of monument. Wij kunnen de karaktervolle kenmerken van uw pand herstellen. 

Verbouw & Renovatie
Van badkamer tot een complete aanbouw, wij zorgen dat u volledig ontzorgd wordt en dat het hele proces volgens uw wensen verloopt.