DPA Group

De PDA Group is een distributeur van diverse horloge- en sieradenmerken in Nederland.

Ons merkenportfolio is verdeeld in modemerken (Beach Time), design concepten (City Time), sieraden (Van Leeuwen) en Essentials (Pex Time). PDA Group levert met Arbeid Uurwerken horloges en klokken aan de B2B-markt. Daarnaast verzorgt HSC Nederland alle after sales van onze merken en klanten.

De PDA Group is ontstaan in 1956 onder de bedrijfsnaam I. Arbeid Uurwerken BV. Dit was het begin van Olympic en de distributie van wandklokken. Benieuwd naar ons huidige portfolio? Bekijk onze op de website.

Prestotype

Ga voor Prestotype, uw all in partner in grafische machines
Wij hebben inmiddels meer dan vijftig jaar ervaring in de markt van grafische machines en we hebben daarbij een wereldwijde naam opgebouwd. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid zijn onze kernwaarden. Op deze website ziet u een overzicht van alle machines die wij u kunnen bieden.

Nieuwe gebruikte grafische machines van Prestotype
Prestotype koopt alleen machines in van zeer hoge kwaliteit. Voordat wij de machines verzenden, worden ze een uitvoerig geïnspecteerd door onze specialisten. Alle machines ondergaan grondige testprocedures voordat ze verstuurd worden naar onze klanten. En daarbij, volgens vele tevreden klanten voor u, verkopen wij geen ‘gebruikte’ machines maar ‘nieuwe gebruikte’ machines.

Contact met Prestotype volgens uw voorkeur
Wij zullen al uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar u kunt uiteraard ook een afspraak maken met een van onze adviseurs in onze showroom in Zaandam. U bent altijd van harte welkom! Daarnaast zijn wij ook te vinden op Facebook.

Pieter Bon Holding

Eetbare oliën en vetten is al sinds 1752 (!) het veelzijdige werkgebied van Pieter Bon Czn in Zaandam. Met meer dan twee-en-een-halve eeuw ervaring kennen wij de voedingsmiddelenindustrie van binnenuit.

Toen ons bedrijf in 1993 verhuisde naar het bedrijventerrein Zuiderhout hebben wij deze kans aangegrepen om een compleet nieuwe hoogwaardige plant op te bouwen die volledig is ingericht naar de strenge eisen van de voedingsmiddelenindustrie. Voeg daarbij de klantgerichte en kwaliteitsbewuste houding van onze medewerkers en het zal duidelijk zijn dat Pieter Bon een hoogwaardige partner is voor ondernemingen bij opslag, voorraadbeheer van eetbare oliën en vetten, eventueel aangevuld met het smelten, bewerken, verrijken en deodoriseren. Daarnaast zijn onze milieubewuste tankcleaning en de eigen weegbrug belangrijke complementaire diensten. Vakkennis, technisch inzicht en flexibiliteit zijn bij Pieter Bon zover ontwikkeld dat voor opdrachtgevers unieke complete concepten kunnen worden ontwikkeld en uitgevoerd volgens speciale klant- of productspecificaties.

Performance In Lighting

Voor ons bedrijf heeft licht geen schaduwen, onze professionaliteit, technische expertise en ervaring stellen ons in staat om te voorzien in de meest geschikte oplossingen voor iedere behoefte. De groep PERFORMANCE iN LIGHTING kan alle eisen die ontwerpers en voorschrijvers hebben, beantwoorden dankzij het uitgebreide programma van armaturen en verlichtingstechnische oplossingen.

PDZ Uitzendbureau

PDZ Uitzendbureau Zaandam is ruim 30 jaar geleden begonnen als eerste vestiging van PDZ en heeft inmiddels een groot netwerk van opdrachtgevers opgebouwd. Veel van onze klanten bieden werk in de voedingsmiddelenindustrie in de omgeving van Zaandam, waaronder Koog aan de Zaan, Oostzaan, Westzaan en Zaandijk.

We bieden vacatures in 6 vakgebieden. Mogelijkheden genoeg! We lichten er een paar uit:

  • Ben je cijfermatig onderlegd en goed met computers? Informeer dan naar vacatures als hoofd administratie.
  • Of ga aan de slag in de logistiek als bijrijder of chauffeur. Heb je nog geen C-rijbewijs maar wil je wel aan de slag als chauffeur dan leiden wij je op!
  • We bieden je ook de mogelijkheid om een certificaat voor de heftruck te behalen.
  • Ook hebben we vacatures voor productiemedewerker, administratief medewerker of orderpicker, bijvoorbeeld in de voedingsmiddelenindustrie.

Autobedrijf Peter Ursem Zaandam | Mitsubishi Dealer

Omdat betrouwbaarheid, duurzaamheid en kennis van moderne techniek belangrijk is’

Autobedrijf Peter Ursem is opgericht in 1991. Begonnen met 1 Mitsubishi-vestiging in Zwaag. Ons bedrijf bestaat al meer dan 25 jaar en is voor velen sinds jaar en dag een betrouwbaar adres in de Kop van Noord-Holland. Het bedrijf is na oprichting constant blijven groeien in zowel het klantenbestand als het aanbod van diensten. Daarnaast staat ons team garant voor professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Wat kunt u als klant verwachten? Veel interesse in, en veel enthousiasme voor u en ons merk.

Hoogste score klantentevredenheid

Uw mening telt! Natuurlijk kunnen wij hoog opgeven over onze service, kennis en kunde. Maar veel belangrijker voor u is te weten wat onze klanten daarvan vinden. Wij streven iedere dag naar de hoogste klanttevredenheidsscore. Een tevreden klant komt immers ook graag bij ons terug. Het belangrijkste wat wij namelijk aan u willen bieden is onbezorgde en plezierige mobiliteit.

Grote kennis hybride en elektrische auto’s

De verkoop en ontwikkelingen van hybride en elektrische auto’s worden steeds belangrijker. Als een van de grootste leveranciers van Europa op dit gebied hebben wij ook specialistische kennis in huis voor reparatie en onderhoud. Maar ook van de allernieuwste ontwikkeling op dit gebied. Tevens mogen wij, als een van de weinige Accurepair centers in Europa, accureparaties uitvoeren aan elektrische auto’s.

Voor onbezorgde mobiliteit

Onbezorgde mobiliteit betekent ook dat u voor al uw autozaken bij ons terecht kunt. Autobedrijf Peter Ursem is Erkend Duurzaam gecertificeerd en verzorgt naast onderhoud en reparatie ook het herstellen en repareren van schade binnen ons eigen moderne schadeherstelbedrijf. Natuurlijk regelen wij ook de afhandeling met uw verzekeringsmaatschappijen en dat scheelt u tijd en ongemak. U weer snel op de weg helpen is voor ons het enige dat telt.

Painting Holland | Maurace Benelux

TOTAAL ONDERHOUD
Door net dat beetje extra te bieden, willen wij de klant verrassen en het wow-effect realiseren. Wij willen van contact naar contract en een relatie opbouwen die voor beide partijen waardevol is.

HELDERE COMMUNICATIE
Door in een vroeg stadium betrokken te zijn bij de uit te voeren projecten, kunnen wij voorafgaand aan elk project de klantvraag helemaal helder hebben.

JARENLANGE ERVARING
Met onze kennis, de hoge kwaliteitsnormen die wij hanteren en het vertrouwen dat wij in de jaren hebben opgebouwd, willen wij hechte en langdurige relaties opbouwen met onze klanten.

Prismaat Makelaars

Wilt u een huis kopen of verkopen? Wij staan u bij gedurende het gehele traject. Tja, dat klinkt eenvoudig. En dat is het ook als u met Prismaat Makelaars werkt! Met behulp van onze volledige aan- en/of verkoopbemiddeling zal niets aan het toeval worden overgelaten. Omdat Prismaat Makelaars NVM lid is, bent u zeker van deskundig advies en, minstens zo belangrijk, bent u zeker dat Prismaat Makelaars uitsluitend voor 100% uw belang dient.
Prismaat Makelaars kent vier pijlers, waarop de organisatie is gebouwd: bedrijfsmatig onroerend goed, woningmakelaardij, taxaties en vastgoedmanagement. Daarnaast is de initiatie van nieuwbouw een speerpunt van de organisatie.