Royal Huisman

Royal Huisman is een Nederlandse jachtwerf, waar luxe zeil- en motorjachten gebouwd wordt.

Royal Huisman employs a team of nearly 300 highly motivated and skilled people, from skilled craftsmen to expert concept designers, with extraordinarily diverse experience and capabilities, working in Vollenhove at a custom-build shipyard on a premises of more than 30,000sqm. The shipyard facilities are extended to the Amsterdam region. This second location serves as an addition to the existing shipyard both for newbuilds and for Huisfit projects.

Ropapharm International

Wij zijn een innovatief bedrijf, dat zich sinds 1994 bezighoudt met de ontwikkeling, productie, en verkoop van aanvullend diervoeder op basis van volledig natuurlijke essentiële oregano-olie.

Wij zijn als eerste bedrijf ter wereld aanvullend diervoeder op basis van oregano-olie gaan ontwikkelen, en zijn dan ook wereldwijd patenthouder.
Ropadiar®, onze merknaam, staat voor een serie natuurlijke producten die dankzij een krachtig mechanisme het antibioticagebruik in de veeteelt sterk kunnen terugdringen. Wij geloven dat het van groot belang is voor de gezondheid van zowel mens als dier om het gebruik van kunstmatige middelen tot een minimum te beperken.

In dit artikel van THE NEW YORK TIMES wordt de potentiële waarde van ons oregano-product als alternatief voor antibiotica in diervoeder beschreven.

Rimaxx Reclame

De totaaloplossing voor al uw reclame

Van concept tot realisatie

ontwerp – drukwerk – logo’s – specials – blow ups – meubels – panelen – autobelettering – decoratie – binnenreclame – buitenreclame – borden – doeken – vlaggen – stickers – magneetplaten

Randstad Uitzendbureau

Of je nu op zoek bent naar een baan, of naar die éne nieuwe medewerker. Bij Randstad willen we weten wie je bent en wat je drijfveren zijn.

onze ambities

Wij realiseren ons als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van een mens. Werk stimuleert en ontwikkelt. Werk geeft je een actieve rol in de maatschappij, bevordert je ontwikkeling, heeft invloed op je financiële situatie en bepaalt je sociale status. Tegelijkertijd vormen mensen de belangrijkste waarde binnen organisaties. Randstad is van mens en werk en brengt, al meer dan 55 jaar, wereldwijd kandidaat en organisatie bijeen. Dat doen we door met je mee te denken. Waar sta je in je carrière? Voor welke uitdagingen staat je bedrijf? Dat is wat waar we graag met je over in gesprek gaan. Niet alleen omdat het ons een bestaan verschaft. Het is óók onze passie: het beste naar boven halen in mensen en organisaties.

Louis Reyners

Louis Reyners BV dé specialist in Hijsen, Heffen en Valbeveiliging

Ons breed pakket aan hef- en hijsartikelen leveren wij sinds 1892 aan de vakhandel en andere wederverkopers. Naast het snel, uit voorraad, leveren van standaard producten hebben wij alle middelen in huis voor het leveren van maatwerk. Neem contact op met één van onze medewerkers voor advies, offerte of (hulp) bij een order. Wij adviseren u graag in de aanschaf en gebruik van de juiste hef en hijsequipment en PBM’s. Wij beschikken over gecertificeerde keurmeesters en een ervaren team van werkplaatsmedewerkers die voor u kunnen repareren, modificeren, inspecteren, keuren en certificeren.

Rutte Groep

De Rutte Groep is een innovatieve organisatie welke van origine binnenstedelijke logistiek verzorgt. Bij de oprichting kort na de Tweede Wereldoorlog werd gebruik gemaakt van voertuigen die waren overgenomen van de geallieerden. Deze voertuigen werden geüpcycled zodat ze klaar waren voor een tweede leven. Met vijftien duurzame vrachtwagens en een volledig elektrische vloot voor logistiek over water is de organisatie uitgegroeid tot een toonaangevende transporteur van bouwmaterialen in Amsterdam. Daarnaast heeft de organisatie in 2018 eveneens de prijsvraag ‘Slimme bouwlogistiek Metropoolregio Amsterdam’​ gewonnen. Hiermee is een substantiële subsidie binnen gehaald waarmee de logistiek nog verder verduurzaamd zal worden. 

De groei van het bedrijf zette stevig door toen de vier zoons van de oprichter in de zaak kwamen. Langzamerhand begon de Rutte Groep steeds meer wegenbouwkundig werk uitvoeren. De groei zette door toen in het jaar 1983 octrooi werd verkregen op het zogenoemde pakketteren. De Rutte Groep introduceerde een systeem waarmee oude tegels op eenvoudige wijze konden worden hergebruikt. Hiermee was de organisatie een van de eerste welke dit materiaal 100% recycleden, iets wat nu heel normaal lijkt was dat vroeger niet.

In de afgelopen periode zijn er nog een aantal activiteiten bijgekomen. In 2003 heeft de Rutte Groep haar eerste mobiele, compacte en stille elektrische breker laten bouwen. Het downcyclen van beton past niet in de circulaire visie van de Rutte Groep. Middels de breker startte de Rutte Groep met het recyclen van beton door er gecertificeerde vervangers van zand en grind van de maken. 

De nieuwste innovatie binnen de Rutte Groep stelt de organisatie als eerste ter wereld in staat om uit oud beton nieuw cement te winnen, bekend onder de naam Freement. 9% van de wereldwijde CO2 uitstoot komt voort uit de productie van cement. Dit maakt dat de innovatie van de Rutte Groep daadwerkelijk de mogelijkheid biedt het verschil te maken. 

R. Kettenis Auto’s

Kettenis Auto’s levert auto onderhoud en reparatie op dealerniveau. En dat alles tegen betaalbare prijzen! Als universeel autobedrijf zijn wij aangesloten bij AutoCrew en BOVAG. Wij werken alleen met de beste auto onderdelen en apparatuur van Bosch. Net als de meeste auto fabrikanten dat doen.

Bij ons ben je dus altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Maar dan wel met alle voordelen van jouw buurtgarage. Dit betekent het beste onderhoud, reparatie en APK keuring voor jouw auto, tegen betaalbare prijzen. Ben je op zoek naar een andere auto? Wij hebben een ruim aanbod in goede en betaalbare occasions.

Dus voor zowel aanschaf als onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres. Wij onderhouden zowel alle merken als modellen auto’s

De Roeck Recycling

inkoop en verkoop
Wij houden ons bezig met inkoop en verkoop van alle soorten ferro- en non-ferro metalen, houten pallets en ander te recyclen afval. Onze inkoopafdeling is er voor zowel bedrijven als particulieren. Verkoop geschiedt hoofdzakelijk aan verwerkers en exporteurs.

industriële sloopwerken
Desgewenst kunnen wij sloopwerkzaamheden uitvoeren. Hiervoor maken wij gebruik van gecertificeerde onderaannemers. Wij slopen constructies en machines zowel op ons terrein als op locatie. Indien u sloop- en/of demontagewerkzaamheden heeft, neemt u dan gerust contact met ons op.

transport en containerplaatsing
Voor onze werkzaamheden hebben wij 4 vracht/containerwagens met laadkraan en poliepgrijper tot onze beschikking. Wij hebben alle soorten en maten containers van 5 m³ tot 40 m³. Deze kunnen indien van toepassing gratis geplaatst worden. Voor kleinere bedrijven die geen plaats hebben voor grote containers bieden wij containers aan met een inhoud van 1 m³, eventueel met zwenkwielen, die geschikt zijn voor heftruckgebruik.

sorteren en verwerken
Ook het sorteren en verwerken van diverse soorten metaalafval behoort tot onze werkzaamheden. Sorteren van metalen gebeurt op ons bedrijf in Zaandam. Dit is nodig i.v.m. toekomstige levering.
 
Uw medewerking aan de afvalscheiding blijft belangrijk. Veel afval bevat waardevolle materialen. Door afval apart in te leveren, blijven deze materialen in gebruik, en zijn er minder nieuwe grondstoffen nodig.