Swart Elektro Technisch Bureau

Swart Electrotechnisch Bureau is al sinds 1953 een begrip in Noord-Holland, met name in de regio Zaanstad/Amsterdam. Als gespecialiseerd elektrotechnisch installatiebureau onderscheiden wij ons door een zeer klantgerichte benadering en een sterke drive om altijd een stapje extra te zetten als dat nodig is. Deze combinatie van eigenschappen vertaalt zich in hechte, langlopende relaties met opdrachtgevers in onder meer de corporatie- en vastgoedwereld, de zorg en het industriële segment.

Snel en oplossingsgericht

Wij leveren en onderhouden diverse elektrotechnische installaties, zoals verdeelkasten, duurzame ledverlichting voor kantoren en industriële omgevingen, laadpalen, toegangscontrolesystemen, vluchtweg- en calamiteitenverlichting, camera- en beveiligingssystemen. Daarnaast voeren we inspecties en onderhoud uit op PV installaties (zonnepanelen). We zijn sterk in het snel en efficiënt afhandelen van kleine kortlopende serviceopdrachten, maar voeren ook regelmatig grotere projecten uit. Als klant kunt u bij ons altijd rekenen op een 24/7 storingsdienst, verzorgd door monteurs die in de regio wonen. Ook bij calamiteiten bent u dus verzekerd van onze snelle service en oplossingsgerichte aanpak.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of ons direct inzetten in uw project? Neem contact met ons op.

Suzuki Jonker Zaanstad

Onze Suzuki’s

Dynamisch en speels om te rijden. Iconisch design. Slimme technologie. Betrouwbaar, veilig en zuinig. Veel auto voor je geld. Dat zijn de garanties van Suzuki.

Stam Elektrotechniek

De activiteiten van onze afdeling installatietechniek omvatten een breed scala van werkzaamheden. Deze worden met grote inzet en motivatie door een groep gespecialiseerde medewerkers op zowel kantoor als in de buitendienst gerealiseerd. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het installeren van complete laagspanningsinstallaties voor woonhuizen, nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten, bedrijfs-, winkel- en kantoorpanden.

Met ons vaktechnisch advies zetten wij in nauw overleg met de klant het totale traject op en vertalen we de wens van de klant naar een praktische en complete elektrische installatie. Dit kan voor zowel kleine als grootschalige woning- en utiliteitsprojecten zijn. Hierbij kunt u denken aan:

– Licht-/krachtinstallaties
– Inbraaksignaleringssystemen
– Brandmeldinstallaties
– Data-/telefonie installaties
– Cameraobservatiesystemen
– EIB/KNX/Domotica gebouwbeheer
– Toegangscontrolesystemen
– Intercom-/videofooninstallaties

Select Invest

De bedrijfsruimtes zijn duurzaam gebouwd en waar mogelijk proberen wij de bedrijfsruimtes te verbeteren. Dit doen wij in overleg met onze huurders, waarbij we toepassingen bedenken om het energieverbruik te optimaliseren.

Wij handelen vanuit vijf kernwaarden:

• Kwaliteit: Nastreven van een zeer hoogwaardige en duurzame bedrijfsruimtes.
• Daadkrachtig: We zijn snel, werken accuraat en oplossingsgericht. Het beheer van onze panden doen we zelf. We zijn goed bereikbaar, direct contact.
• Investeren in goede relatie: Zetten graag een extra stap voor onze klanten.
• Uiterst persoonlijk: Zowel als ontwikkelaar, eigenaar en beheerder nauw betrokken bij Businesspark Rhijnspoor. 
• Duurzaam en energiezuinig: Duurzaam ontwikkelen staat voorop.

Select Invest heeft enkele panden in de Achtersluispolder in beheer.

Schuurman Technology

Schuurman Technology is de specialist wanneer u vraagstukken heeft over elektronische beveiliging, smart Home Solutions, ICT en mechanische beveiliging.

Opgericht vanuit passie en liefde voor het vak, u mag van ons een kundig advies, een scherpe aanbieding en hoge kwaliteit verwachten. Bij ons staat u als klant centraal waarbij eerlijkheid een kernwoord is binnen de organisatie.

Door de inmiddels grote ervaring durven wij te stellen dat wij net dat stapje verder gaan dan de gemiddelde “installateur”.

Wij werken samen met de beste en betrouwbaarste leveranciers, welke service ook hoog in het vaandel hebben staan. Onze producten zijn dan ook van hoge kwaliteit.

Ons werkgebied is door heel Nederland, of u nu in het uiterste puntje van zuid Limburg bent gevestigd of op de Wadden Eilanden voor ons zijn er geen grenzen.

Door onze open en transparante houding zijn wij er van overtuigd een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen. U bent bij Schuurman Technology geen nummer maar een zeer welkome klant.

Schaafsma Paper Group

Schaafsma Paper Group is een zeer ervaren leverancier en converter van papier, kunststofgerelateerde producten en overige papierspecialiteiten. Schaafsma Paper Group is van alle markten thuis. Onder een dak met de verwerking beheerst men het volledige traject. De mensen van Schaafsma Paper Group bieden samen een enorm pakket aan kennis en ervaring in de branche. We kennen niet alleen feilloos onze producten, we weten ook wat de mogelijkheden en de beperkingen zijn, en hoe het verwerkt wordt.

Scan Laser Printing & Finishing

Pioneers in Printing on Demand

Scanlaser startte in 1983 in Zaandam als één van de eerste printservice bureaus in Nederland. Al snel genoot Scanlaser erkenning als een echte pionier in Printing on Demand. Niet alleen in ons land maar ook daarbuiten, in Europa en de Verenigde Staten, werd met veel belangstelling naar de toen nog nauwelijks toegepaste techniek van het printen van informatie vanuit databases (database publishing) gekeken. Vanuit een sterke IT achtergrond ging Scanlaser toen al bekwaam om met digitaal opgeslagen informatie en bestanden. Daarin onderscheidde Scanlaser zich. In 30 jaar ontwikkelde Scanlaser zich – in een sterk opkomende markt – van Printing on Demand pioniers tot Printing & Finishing Professionals.

Stam Zaandam After Press

Stam Zaandam is een veelzijdige binderij met jarenlange vakkennis en ervaring. Bij ons kunt u terecht voor het snijden, vouwen, hechten, stansen, lamineren en handling van drukwerk. Neem contact met ons en we bespreken gelijk de mogelijkheden.

Als extra service zorgen wij voor het transport. Wij halen het bij u op en brengen het waar het moet zijn. Daar heeft u dus geen omkijken meer naar.

Sturm grond-, weg- en waterbouw

Maak kennis met Sturm, de innovatie-gedreven infra-aannemer uit Zaandam, gespecialiseerd in complexe grond-, weg- en waterbouw.

Kennis is ons bestaansrecht én onze drijfveer. We innoveren structureel onze kerncompetenties en knowhow op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Als gespecialiseerde hoofd- en onderaannemer werkt Sturm aan meer complexe infrawerken in de westelijke Randstad. Dat doen we met een eigen(tijds) machinepark en met maximale aandacht voor zaken als duurzaamheid en omgevingsimpact.
 
Als onderdeel van de Sturm Groep -met gelijkgestemde, gespecialiseerde zusterbedrijven- zijn we groot en flexibel genoeg voor elke infrastructurele uitdaging maar tevens compact genoeg voor 1-op-1 contact en prettige korte lijnen. Zo kunnen we kennis blijven ontwikkelen én delen met onze grote en kleinere opdrachtgevers. Sturm, kennismakers in infra!