De Vries Handling

‘WIJ HOUDEN VAN GEDOE’

De Vries Handling is een onderneming die begrijpt dat u niet zit te wachten op gedoe.

Want waarom zou u bezig zijn met gedoe, terwijl u zich juist moet focussen op uw corebusiness en er bovendien een goede partij is die gedoe nou net wél als haar corebusiness ziet? Wij houden van gedoe en nemen uw gedoe graag uit handen!

Gedoe houdt bij ons in: het ompakken, verpakken en samenstellen van (POS) pakketten volgens uw wensen.

Uiteraard kunnen wij hier een adviserende rol in spelen. Hoe meer gedoe hoe beter. Of het nou allemaal dezelfde pakketten moeten worden of stuks-verpakkingen met variabele inhoud. Vanzelfsprekend hoort hier ook verzenden bij. Naar één adres of verdeeld door heel Europa. Aan de hand van het volume én natuurlijk uw wensen kunnen we dit via diverse transporteurs en verzendhuizen aanbieden.

Vitals BV

Wij zijn Vitals en wij willen u wat beloven. Ambitie. De ambitie om de meest effectieve voedingssupplementen te ontwikkelen. Met de meest geschikte doseringen, de beste kwaliteit en de hoogste zuiverheid. Om bij toevoegingen aan het assortiment altijd het vizier te richten op veelbelovende vernieuwingen met een degelijke onderbouwing. En de ambitie om continu betere informatie te bieden rondom de werking en het gebruik van onze producten. Duidelijker, uitgebreider, overzichtelijker. Dit ideaal is natuurlijk nooit voltooid. Het wordt elke dag beter. Net als iedereen die onze producten gebruikt. Vandaar onze leus: elke dag beter. En de zon, waarmee elke dag wordt ingeluid, als ons logo. 

VANDERLAANGROEP

VANDERLAANGROEP biedt een totaaloplossing voor ondernemers. Wij kunnen u helpen op gebied van accountancy, belastingen, personeel en salaris en bedrijfswaarderingen.

Op Den Velde Industrie

De Op den Velde Groep is een ultramoderne technische handelsonderneming en groothandel die bestaat uit twee divisies, Industrie en Staal. De divisie Industrie is totaalleverancier voor machinefabrieken en de procesindustrie. De divisie Staal is gespecialiseerd in de levering van stalen profielen, buizen, non-ferro producten en alle aanverwante artikelen. Ondanks de enorme groei, onderscheidt ons bedrijf zich nog steeds door de persoonlijke aandacht voor u als klant. Wij voldoen graag aan uw behoeften van vandaag en denken alvast na over uw wensen van morgen. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, beschikken wij over diverse vestigingen. Door onze eigen logistieke service en onze snelle leveringen kunt u uw eigen voorraad tot een minimum beperken. Dit bespaart u ook direct een veelvoud aan administratieve handelingen bij uw inkoopproces. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en kunnen ruim 50.000 verschillende artikelen direct uit voorraad leveren. Ondersteunt door uitstekende afspraken met onze leveranciers, kunnen wij binnen een kort tijdsbestek nog een veelvoud van de genoemde hoeveelheid producten leveren. Via onze webwinkel kunt u op elk gewenst moment uw bestelling aan ons doorgeven. Wij leveren louter A-merken; producten die op maat worden gemaakt en technisch en kwalitatief aan de modernste eisen voldoen. Wij besteden ook veel aandacht aan kwaliteitszorg. Ons personeel is goed geschoold en volgt regelmatig bijscholingscursussen. Zo blijven we constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en modernste technieken.

Gebroeders v/d Veekens

Het aannemingsbedrijf grond-, weg- en waterbouw bestaat sinds 1951. Bekend door zijn medewerkers, gedreven, oplossingsgericht en altijd de samenwerking zoeken. Het werkgebied omvat de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en de Flevopolder.

Gebr. van der Veekens staat bekend als een daadkrachtige onderneming en een gedegen kwaliteitsbouwer met een no-nonsense mentaliteit.
De mensen van deze onderneming durven hun verantwoording te nemen. Gebr. van der Veekens heeft hierdoor langlopende relaties met opdrachtgevers opgebouwd. Wij hebben een kwaliteitssysteem volgens de ISO 9001, ons beleid is voor opdrachtgevers op te vragen bij de KAM-coördinator van Gebr. van der Veekens.

A. de Vries Jbzn/CVB Ecologistics

A. de Vries Jbzn is onderdeel van CVB Ecologistics. Papier en plastic zijn recyclebare grondstoffen die de basis kunnen vormen voor de productie van nieuw papier en plastic. Hergebruik van oud papier ontlast de natuur. Het zorgt voor 90% minder CO2-uitstoot vergeleken met nieuwe productie waarbij hout als grondstof dient. Recycling van plastic voorkomt dat grote hoeveelheden in het milieu terecht komen. Voor beide grondstoffen is hergebruik daarom veel duurzamer. CVB Ecologistics is de schakel tussen leveranciers van recyclebare grondstoffen en de producerende industrie.

Timmerfabriek Visser

De Zaanstreek was in vroegere eeuwen lange tijd hèt mondiale centrum van de houthandel en de houtbewerking. In de loop der jaren verrezen er talloze mooie en smaakvolle bouwwerken. De kennis die daarvoor nodig was, was dan ook altijd ruimschoots aanwezig. Nieuwe tijden brachten nieuwe ontwikkelingen. Zo verscherpten de eisen ten aanzien van timmerwerk aanzienlijk; isolatie en tochtafdichting namen een steeds belangrijker plaats in.

Sinds 1932 is Timmerfabriek Visser gevestigd in de Zaanstreek. Restauratiewerk vormt al jaren de rode draad in ons bedrijf. Langzamerhand ontwikkelde zich een uniek werkconcept. Daarin staan we altijd open voor de wensen en ideeën, zowel van de architect en de aannemer als van de opdrachtgever. Hierdoor krijgen wij veel werk aangedragen en weten we steeds, door de aanpassing van onze technieken op de werksituatie, een goed product af te leveren. Wij hebben speciale aandacht voor timmerwerk van kozijnen, ramen, deuren, trappen en lijstwerk.  Dat zorgt ervoor dat men altijd een beroep kan doen op onze jarenlange vakkennis en ervaring. 

Familiebedrijf
Timmerfabriek Visser is een echt familiebedrijf. Per 1 januari 2007 is het familiebedrijf voortgezet door Roel Scholtens.