Wijngo Holland

Welkom bij Wijngo Holland bv, dé technische groothandel voor bouw en industrie.

GRAS WOOD WIDE BV

Gras Wood Wide BV; het adres voor onder meer Grenen, Vuren, Lariks, Oregon Pine, Ponderose Pine, Western Red Cedar enz.

Installatiebedrijf Wals

Installatiebedrijf Wals is een jong en dynamisch installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Zaandam en hebben een team van 15 vaste medewerkers. Wij houden ons bezig met de installatie en het onderhoud van:

Wij onderscheiden ons door onze klantgerichte en flexibele organisatie met korte lijnen, veel expertise en goede kwaliteit.

Wij zijn u graag van dienst met het adviseren, ontwerpen en uitvoeren van alle denkbare installatiewerkzaamheden onder één dak. Daarnaast werken wij voor andere werkzaamheden nauw samen met diverse partners die allen specialist op hun vakgebied zijn.

Kijk gerust rond op onze website. Heeft u vragen? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Winnubst Grafische Afwerking

Wij zijn het familiebedrijf Winnubst Grafische Afwerking en wij verzorgen al meer dan 35 jaar kleine tot grote projecten in displays en andere grafische producten.

Onze klantenkring bestaat uit verschillende soorten bedrijven:

Drukkerijen (klein tot groot)
Gerenommeerde reclamebureaus
Bedrijven als ABN AMRO, Heineken en L’Oréal

Wed. K. Brouwer Scheepswerf

Wed. K. BROUWER Scheepswerf is een allround scheepswerf die kan terugblikken op een jarenlange ervaring op het gebied van scheepsonderhoud, -reparatie en -restauratie. Van oudsher zijn wij een familiebedrijf en dat geeft zijn positieve kracht aan het bedrijf.

Uw zorg is onze zorg!

Dankzij een goed samenwerkend en vast team van specialisten (classificeerders, ijzerwerkers, lassers, schroefreparateur) kunnen wij continuïteit in werk & vakmanschap garanderen en dat naast onze betrouwbare 24-uurs service en mentaliteit.

Scheepswerf Brouwer staat voor goede kwaliteit, degelijkheid en betrouwbaarheid.