Zelfstroom

Bij Zelfstroom geven we al zes jaar energie om de energietransitie te versnellen. Inmiddels zijn wij de grootste partij op het gebied van lease en verhuur van zonnepanelen in Nederland. Wij werken met een team vol experts op het gebied van zonnepanelen, van A tot Z. We beginnen met advies en eindigen met een zonnestroomsysteem op je dak, vakkundig geïnstalleerd. Daar zijn we trots op. We sturen niemand van het kastje naar de muur: het hele traject is bij ons in eigen beheer. Wel zo duidelijk.

Zaanhaven

Zaanhaven werkt met de beste buitenboordmotoren & inboardmotoren die in de watersportwereld te vinden zijn. Met de zeer betrouwbare merken als Mercury, Mercruiser, Volvo Penta en Konrad kunnen we iedereen die van varen houdt uitstekend bedienen. We motoriseren onder andere speedboten, sloepen, rubberboten en jachten, maar zijn tevens een betrokken partner van bedrijven en publieke organisaties die voor hun bedrijfsvoering te water afhankelijk zijn van een goed functionerende buitenboordmotor en/of inboardmotor.

Zuiderzeecollege

Optimale ontwikkeling voor iedere leerling

Iedere leerling zit op onze openbare vmbo-school met het doel zijn diploma te halen. Daarnaast streven wij er ook naar om onze leerlingen de juiste sociale vaardigheden mee te geven en ze goed voor te bereiden op hun toekomst. De eigen talenten en keuzes van onze leerlingen zijn daarbij ons uitgangspunt. We streven dagelijks naar optimale ontwikkeling van iedere afzonderlijke leerling.

Op het Zuiderzee College staan honderd gemotiveerde medewerkers klaar om, vanuit hun eigen kennis en talenten, onze leerlingen te begeleiden en samen buitengewoon goed onderwijs te verzorgen. Vanaf de brugklas krijgen onze leerlingen persoonlijke begeleiding van mentoren en coaches. We willen iedere leerling goede schoolresultaten laten behalen, maar we willen ze ook stuk voor stuk een leuke tijd op onze school geven.

Ervaringen buiten de school zijn daarbij onmisbaar; bezoekjes aan uiteenlopende bedrijven, musea en theaters geven onze leerlingen een goed beeld van de maatschappij en hun mogelijke eigen rol daarbinnen. Daarnaast bieden we leerlingen de keuze om hun talenten (verder) te ontwikkelen; zo kunnen zij per vak kiezen voor verdieping, verrijking of ondersteuning. Alles is erop gericht iedere afzonderlijke leerling tot optimale bloei te laten komen.

Zaanse Zeilmakerij

Zaanse Zeilmakerij is het mooiste compliment voor uw boot

Onze Zeilmakerij is een uniek bedrijf, gevestigd in een gebied waar veel aandacht is voor de watersport.
Maar de Zaanse Zeilmakerij is niet alleen voor de watersport,
ook een groot aantal andere ondernemers waardeert onze producten en diensten.

Wij hebben altijd het juiste zeildoek en het wind- of waterdicht maken is voor ons telkens weer een uitdaging.
Afdekzeilen, bootkappen, hoezen, huiken en bootkussens worden vervaardigd van degelijke materialen welke in onze werkplaats worden verwerkt tot een hoogwaardig product, die een lange tijd een goede pasvorm houden.

We zijn creatief genoeg om ook nieuwe producten en ontwerpen te fabriceren.

In watersportbranche voor particulieren, maar ook bij industrieel gebruik zijn onze producten gewenst.
Uiteraard repareren we bestaand werk en ook voor het stofferen van kussens en banken kan men bij ons terecht.

De zeilmakerij is ambachtelijk werk, waarvoor geen specifieke opleidingen bestaan.
We delen onze jarenlange ervaring en kennis met onze medewerkers. We zorgen voor een interne en eigen opleiding, zodat de kennis niet verloren gaat.
Wie kwaliteit wenst, herkent onze degelijke aanpak en waardeert dat met het doorgeven van onze naam.

Trefwoorden van de Zaanse Zeilmakerij zijn: kwaliteit, originaliteit, creativiteit, oog voor detail, gebruiksgemak en flexibiliteit.

Zaan Expresse

Het klantenbestand van Zaan Expresse is zeer divers te noemen.

Zaan Expresse is als snelgroeiend bedrijf onderdeel van IJmond Transport Groep geworden om daarmee haar groei nog verder te verstevigen maar ook vooral om de huidige basis breder te maken en efficiency voordelen van de IJTG organisatie te kunnen behalen.

Voor IJTG eveneens een prima zaak gezien haar behoefte aan algemene verbreding van activiteiten, verandering in de vraag bij haar huidige klanten (verdieping op het gebied van logistiek) en haar eveneens nieuwe opleidingsactiviteiten.

Zwart Houtbewerking

Wij zijn een oerhollands familiebedrijf met als specialisme het ontwerpen, fabriceren en leveren van uniek en hoogwaardig houten sierlijstwerk voor de houthandel, meubelindustrie, aannemer en opdrachtgever.

Onze historie gaat terug tot 1865. Meer dan 100 jaar!
In de 19e eeuw is gestart met productie van lijstwerk en vanaf de jaren 70 zijn wij gevestigd in industriegebied Achtersluispolder in Zaandam.

Inmiddels hebben wij als nieuwste generatie in 2007 het roer overgenomen. Waarna in 2009 de specialisatie Ztyl Houten Sierlijsten is opgericht. Hiermee willen wij u nog meer inspireren en laten zien wat lijstwerk voor uw woning of verblijf kan doen. 

Wij leveren authentiek vakwerk zodat elke woon – en werkruimte omgetoverd wordt tot een bijzonder verblijf. 

Door onze jarenlange expertise kunnen wij u bijzonder goed adviseren. Kwaliteit, vakkundigheid, flexibiliteit en bovenal een persoonlijke benadering vinden wij belangrijk. 

Niet voor niets weet de èchte vakman en gedreven opdrachtgever onze producten herhaaldelijk te vinden!

Heeft u vragen, email of bel ons persoonlijk. Wij horen het graag!