Green Business Club: Zo voorkom je energieverspilling

Graag delen we onderstaand bericht van de Green Business Club:

De zomer is begonnen, zowel meteorologisch (21 juni) als ecologisch, met gister een temperatuur van maar liefst 30 graden gemeten in De Bilt! Dit betekent voor sommige bedrijven dat de airco is aangezet.
Onzorgvuldige temperatuurinstellingen van de airco, net als de verwarming zorgt voor de onnodige energieverspilling. En dit, met de beoogde te halen duurzaamheidsambities willen wij als Green Business Club voorkomen. Om deze reden willen wij onze participanten niet alleen inspireren maar ook aanmoedigen om Minder Koel te Koelen! 

Programma > Energieverspilling tegengaan
Als onderdeel van het tegen gaan van energieverspilling zijn er verschillende acties uitgezet, zo hebben een aantal van jullie je aangemeld voor Zaanstad doe(t) het licht uit, nemen 3 participanten mee aan de gebouwscan van Equans en zijn we nu begonnen met het onderdeel Slimmer en minder koelen en verwarmen. De aandacht ligt hierbij vooral op de klimaatinstellingen van panden. Het startpunt daarvoor is het invullen van de vragenlijst.

Invullen vragenlijst
Met deze mail wil ik jullie vragen onderstaande vragenlijst in te vullen of te laten invullen door de technisch beheerder van jullie pand. Met deze vragenlijst doen wij een inventarisatie rondom de huidige stand van zaken en weten wij waar we jullie mee kunnen helpen. Je kunt tot 12 juli de vragenlijst invullen. 

Link : https://forms.office.com/e/4gi1SF2vFa

Safe the date > Online bijeenkomst > 18 juli
Op 18 juli van 12:00 tot 13:15 uur organiseren we de onlinebijeenkomst “Versneld energie besparen – verminderen zichtbare energieverspilling & minder koel koelen.” De uitnodiging is zojuist per email verstuurd. Tijdens deze sessie delen we tips over hoe je energie kunt besparen in je gebouw en zichtbare lichtverspilling kunt tegengaan. Daarnaast zullen we praktische adviezen geven voor het efficiënter gebruiken van airconditioning, zoals het instellen van de juiste temperatuur, het regelmatig onderhouden van systemen en het optimaliseren van de luchtstroom. Mis deze kans niet om je energieverbruik te verminderen en kosten te besparen!

Share Button