Hembrugterrein | Meedenkavonden 19 & 28 april

Bericht van Team Hembrug Zaandam:

Save the date: Ben je erbij op 19 en 28 april?

In april organiseren we twee digitale meedenkavonden: een rondom het thema mobiliteit en een over de natuur op het Hemburgterrein. Graag nodigen we je uit om met ons mee te denken! 

Meedenkavond 19 april: thema ‘Mobiliteit’
Tijdens deze digitale bijeenkomst gaan we graag met jou in gesprek over de toekomstige logistiek, het parkeren en het openbaar vervoer op het Hembrugterrein. Hoe werkt dit nu en hoe zou dat in de toekomst kunnen? De input die we ophalen tijdens de bijeenkomst gebruiken we om het mobiliteitsplan vorm te geven. Tijdens de Aan de Hembrugtafel-bijeenkomst op 12 mei presenteren we het concept mobiliteitsplan.

Deze sessie begint om 19.00 en vindt online plaats.
Meld je aan voor de mobiliteitssessie >>

Meedenkavond 28 april ‘Natuur, bomen en water’
Het Hembrugterrein is geen leeg tekenvel. Voordat we plannen kunnen maken, moeten we goed weten hoe het terrein nu functioneert. En wat dat voor kaders geeft voor de toekomstplannen. Tijdens deze bijeenkomst kun je in gesprek met experts op het gebied van bomen, flora & fauna en water & bodem. Zij kunnen je precies vertellen hoe het terrein in elkaar zit. En er is alle ruimte voor het stellen van vragen.

Deze sessie begint om 19.00 en vindt online plaats.
Meld je aan voor de sessie over natuur, bomen en water >>

Nb. Beide online bijeenkomsten zijn met name relevant voor de ondernemers en bewoners op het Hembrugterrein.

Nieuwe website

Onze nieuwe website is live! Deze website is dé plek om alle ontwikkelingen van en op het Hembrugterrein te volgen en tegelijkertijd mee te denken over deze plannen. Op de pagina meedenken of met de + op de homepage kun je jouw idee, wens of zorg per gebied of thema met ons delen. Ga snel naar www.hembrugontwikkelt.nl 

Share Button