Het nieuwe normaal is een nieuwe balans

Wilt u met ons meedenken?

Het virus dat de wereld in een economische crisis dreigt te storten, treft vooral de kwetsbaren. En zeker ook zullen er kwetsbare ondernemers zijn die meer of minder getroffen worden.

De OVZZ is de ondernemersvereniging in Zaanstad Zuid die opkomt voor de belangen van ondernemers in dit gebied.

De huidige situatie zal voor sommige ondernemers een angstige tijd zijn. “Gaan we het redden of niet, wat wordt het te nemen verlies, waar moeten wij aanpassen, waar kunnen wij überhaupt aanpassen?”

Angst brengt achterdocht, kleingeestigheid en zelfs remmingen met zich mee. Dit is normaal menselijk gedrag en niets om je voor te schamen. Echter, het is gedrag wat een ondernemer er nu even niet bij kan hebben, maar heel vervelend is, als het je overkomt.

In de afgelopen periode heeft u wellicht op een andere wijze moeten ondernemen. Mogelijk heeft u met nieuwe producten, werkvormen, -middelen of een andere marketingstrategie een nieuwe weg naar de markt gevonden.
Misschien is het u niet gelukt en heeft u veel zorgen.

Hoe mooi zou het zijn als we met uw kennis, ideeën en/of zorgen mede leden kunnen inspireren of steunen. Als OVZZ is het ons doel om ondernemers met elkaar te verbinden.

Hierbij de uitnodiging om samen met OVZZ na te denken over hoe wij op Zaanstad Zuid een nieuwe balans gaan vinden. OVZZ zou graag met een aantal ondernemers hierover willen sparren vanuit de diverse branches.

Wilt u dat? Neem dan contact op met info@ovzz.nl.

Share Button