Kleine moeite, grote impact! Vul je de enquête in?

Klik hier voor de enquête>>

Heb je de enquête al ingevuld? Dan zijn we je enorm dankbaar en hoef je niet verder te lezen! Ben je er nog niet aan toegekomen? Dan heb je nog tot 25 november de tijd! Help ons en je bedrijf door het invullen van de enquête. Want dan weten we welke punten op het gebied van SCHOON, HEEL en VEILIG nog aangepakt moeten worden.

De uitkomst van de enquête gebruiken wij om een Plan van Aanpak met maatregelen voor de komende 3 jaar op te stellen en de basis vormt voor het KKVO-Keurmerk. Hierin beloven we alles te doen om een zo aantrekkelijk mogelijk bedrijventerrein te creëren en te houden voor werknemers, klanten, leveranciers en andere bezoekers.

Maar hiervoor is jouw input nodig!
Neem een paar minuten de tijd om deze enquete (desgewenst anoniem) in te vullen en invloed te hebben op een schoon, heel en veilig bedrijventerrein!

Voor vragen kun je terecht bij het secretariaat van OVZZ via 06-5148 9273 of info@ovzz.nl.

Alvast ontzettend bedankt!

De volgende organisaties werken samen om het bedrijventerrein waarop je gevestigd bent schoon, heel, leefbaar en veilig te houden: Ondernemersvereniging Zaanstad Zuid (OVZZ), Politie, Brandweer, Gemeente Zaanstad/Handhaving, Platform Veilig Ondernemen (PVO) en Beveiligingsbedrijf ATN.

Share Button
CategorieënKVO