NetwerkenWerkt! van start

Komende dinsdag, 16 juni vindt de eerste editie van NetwerkenWerkt! plaats.

NetwerkenWerkt! is een initiatief van HVC en Werkom en hét platform voor Zaanstreek Waterland om Profit en Non Profit organisaties samen te laten werken aan oplossingen voor de veranderingen op de huidige arbeidsmarkt.

Bijvoorbeeld het plaatsen van participatiekandidaten, leerlingen en de re-integratie van medewerkers en boventallig personeel op stages, vacatures en werkervaringsplekken (met én zonder loonwaarde).

Onze doelstelling is organisaties en mensen die hulp nodig hebben bij het vinden van passend werk een handje helpen, door ze voor te stellen op het aanbod van stages, banen en werkervaringsplaatsen vanuit jouw persoonlijke netwerk.

Meer dan 20 ondernemers en instanties hebben zich al aangemeld. Dinsdag, 30 juni is de tweede editie. Vanwege de coronamaatregelen vinden deze eerste edities digitaal plaats.

Meer informatie nodig of interesse om aan te sluiten?

Aanmeldingen NetwerkenWerkt! 

sylviadekker@werkom.nl

l.kramer@hvcgroep.nl

Op de website van onze partner het Werkgeversservice Punt Zaanstreek-Waterland plaatsen wij regelmatig mini-interviews van bedrijven en instellingen. Het gaat om organisaties met een grote mate van maatschappelijke betrokkenheid, die creatief te werk gaan om de coronaperikelen het hoofd te bieden. Deze organisaties bieden wij de gelegenheid een kijkje in eigen keuken te geven, met als doel om andere ondernemers te inspireren.

http://www.wspzaanstreek-waterland.nl/samen-de-schouders-eronder/

Eén van de bedrijven die hier een bijdrage aan heeft geleverd is HVC. Wilt u ook ervaringen delen en inspirator zijn voor andere bedrijven? Dan kunt u contact opnemen met:

Afdeling communicatie Werkom – communicatie@werkom.nl

 

Share Button