Onze vereniging

OVZZ

Ondernemersvereniging Zaanstad Zuid vertegenwoordigt ondernemers uit de Industriegebieden Westerspoor, Zuiderhout, Houthavenkade, Hembrugterrein, Westzanerdijk, Achtersluispolder en Zilverland in Zaandam.

In 2019 zijn de ondernemersverengingen Business Network Zaandelta en Belangenvereniging Industriegebied Achtersluispolder gefuseerd. In 2020 is de ondernemersvereniging verder gegaan onder de naam Ondernemersvereniging Zaanstad Zuid, kortweg OVZZ.

Met zo’n 200 leden, is de ondernemersvereniging de grootste in de Zaanstreek. Binnen de Zaanstreek en de Randstad is OVZZ een gedegen gesprekspartner, waarmee samen zaken op gemeentelijk, provinciaal en bestuurlijk niveau kunnen worden aangepakt. We hebben prima ingangen bij o.a. de gemeente, de politiek, het ambtenarenapparaat, de brandweer en politie. Daarnaast hebben we een goede samenwerking met andere ondernemersverenigingen in de Zaanstreek, maar ook in Amsterdam.

OVZZ kent een actief en enthousiast bestuur met 4 dito werkgroepen. Zij doen veel om de kansen van de leden te vergroten en (nog) niet leden te overtuigen va het belang samen te werken. Onze missie en visie, de website, nieuwsbrieven, de APP en bijeenkomsten help je daarbij. Samen kunnen we veel bereiken.

Het hele jaar door zijn er verschillende themabijeenkomsten, bedrijfsbezoeken, lunchbijeenkomsten en netwerkbijeenkomsten. Graag wil het bestuur en de werkgroepen je daar ontmoeten en spreken. En ben je nog geen lid, dan nodigt ons programma daar zeker toe uit. Een telefoontje naar 06-51489273, een mailtje naar info@ovzz.nl of persoonlijk gesprek met het secretariaat of bestuur is voldoende voor het kennismakingspakket. 

Dus graag tot ziens!

Herm Nieste, voorzitter

Bookmark and Share


Share Button