Opdracht Directeur (0,2 fte)

Opdracht Directeur OVZZ (0,2 fte)

Aanstelling van een Directeur (op factuurbasis) met een jaarlijkse opdracht. Het bestuur vaardigt de opdrachten en bijpassende taken uit. De opdracht wordt per kwartaal geëvalueerd.

Een ondernemende en verbindende schakel die communicatief zeer vaardig is

De functie
Als Directeur voor OVZZ ben je de verbindende schakel tussen het bestuur, de leden en externe contacten. Je rapporteert functioneel aan het bestuur van de afdeling. Jij bent hét aanspreekpunt voor het bestuur en de leden, en bewaakt, signaleert en speelt zo nodig zaken door aan de verantwoordelijke persoon/personen. Je initieert en stelt samen met bestuur een activiteitenplan op om het vervolgens tot uitvoering te brengen. Je stelt in samenspraak met het bestuur prioriteiten en stuurt waar nodig de werkgroepen aan.

Werkzaamheden die hieruit voortvloeien:

  • Het informeren van bestuur, leden en bedrijven binnen het OVZZ gebied;
  • Het onderhouden van contacten met de leden (groot en klein) en de bestuurders;
  • Het onderhouden van contacten met stakeholders in andere zakelijke netwerken en het sociale en politieke domein (o.a. gemeente en provincie);
  • Het initiëren van bijeenkomsten en bestuursvergaderingen;
  • Het zorgdragen voor de input van de juiste communicatiemiddelen zoals nieuwsbrieven, social media, netwerkbijeenkomsten etc.;
  • Het aansturen van het secretariaat.

Profiel
Je hebt minimaal een HBO/WO werk- en denk niveau met relevante werkervaring. Je hebt uitstekende communicatieve eigenschappen en aantoonbare affiniteit met de regio is een pre.

Met een helicopterview overzie je de trends en ontwikkelingen in de regio en bent in staat de ‘grote lijn’ eruit te halen. Verder ben je een slimme en proactieve netwerker met een goed gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen. Je hebt snel overzicht, brengt structuur aan en kan goed omgaan met de diversiteit van de werkzaamheden. Je kan goed zelfstandig werken en bent handig in het leggen van verbindingen tussen de leden en de betrokkenen binnen de regio. Jouw focus ligt op de strategische advisering c.q. (korte- en lange-termijn-)ontwikkeling.

De Directeur heeft een voortrekkersrol in het team richting verenigingen qua visie, positionering en belangbehartiging en bijbehorende communicatie richting leden en stakeholders. Je vertegenwoordigt de vereniging extern en bereidt beleids- en strategienotities inhoudelijk voor.

Andere competenties zoals enthousiasme, humor, creativiteit, inventiviteit en flexibiliteit worden zeer gewaardeerd.

Aanmelden kan via info@ovzz.nl

Share Button