OVZZ NEEMT TIJDENS NIEUWJAARSRECEPTIE AFSCHEID VAN VOORZITTER NIESTE

EN REIKT GOEDE DOELEN CHEQUE UIT AAN DE VOEDSELBANK

De Ondernemersvereniging Zaanstad-Zuid had een druk programma tijdens de nieuwjaarsreceptie die afgelopen donderdagavond voor de leden werd georganiseerd. Gastheer was nautisch bedrijf Zaanhaven in de Achtersluispolder.

Na ruim 8 jaar werd afscheid genomen van Herm Nieste als voorzitter. Herm heeft per 1 januari de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. Na eerst als penningmeester en voorzitter van ondernemersvereniging Zaandelta actief geweest te zijn, is Dhr. Nieste na de fusie met BIA tot de huidige ondernemersvereniging OVZZ als voorzitter actief gebleven.

Bij het afscheid werd bekend gemaakt dat bestuurslid Vincent van Vliet voorlopig de voorzittershamer van Dhr. Nieste overneemt. Daarnaast werden Pieter Kok en Rob Karst aan de leden voorgesteld als nieuwe bestuursleden.

De nieuwjaarsreceptie werd verder opgeluisterd met het bezoek van wethouder Economische Zaken van de Gemeente Zaanstad, Stephanie Onclin. Zij hield een wervend betoog over de kracht van onze Zaanse economie en de belangrijke rol die onze ondernemers daarin spelen.

Het hoogtepunt van de avond was echter het uitreiken van de jaarlijkse GOEDE DOELEN CHEQUE van de ondernemersvereniging aan de Voedselbank Zaanstad. Namens het bestuur reikte werkgroeplid Ingrid Bakker de cheque op het podium uit aan voorzitter Hans Brinkhuis.

De foto’s van de avond kun je hier terugvinden>>

Share Button