OVZZ zoekt bestuurslid en voorzitter

Ben jij die sterke persoonlijkheid, diplomatiek, sympathiek en gemotiveerd, die leiding weet te geven aan ons bestuur en als gezicht van de vereniging naar buiten wil treden?

Wil jij het verschil maken in ondernemersland Zaanstad Zuid, bepalend zijn in overleg met de overheid, je ervaring en netwerk uitbreiden, een functie uitoefenen die je veel plezier en motivatie brengt?

OVZZ is op zoek naar gemotiveerde ondernemers die plaats willen nemen in het bestuur. We zijn altijd op zoek naar frisse ideeën en nieuwe inzichten! Naast een functie als algemeen bestuurslid, zoeken we ook een voorzitter. Oud-voorzitter Herm Nieste heeft het stokje overgedragen aan Vincent van Vliet die als interim-voorzitter invulling geeft aan de functie. 

Het is uiteraard de wens dat er op korte termijn een vaste voorzitter aangesteld kan worden. Ben, of ken je een ondernemer die hiervoor open staat? Dan zien wij graag een reactie tegemoet om in een vrijblijvend gesprek deze functie met je door te nemen. Neem contact op met 06-51489273 of stuur een mail naar info@ovzz.nl om een afspraak te maken!

Lees onderstaand meer over de functies:
– Vacature voorzitter
– Vacature bestuurslid

Share Button