Je kan praten over duurzaamheid. Úren. Je kan het ook doen. Dagelijks.

Zo’n doener is GZ OfficeXperience. Het bedrijf levert alles op het gebied van kantoorinrichting en combineert functionaliteit, creativiteit én duurzaamheid voor allerlei organisaties. Onder andere voor collega bedrijven in het Zaandelta gebied.

De beleving begint al bij binnenkomst waar je verwelkomt wordt door een levensgroot zwart paard met een lampenkap op z’n hoofd. Het paard staat net zoals het bekende carnavalslied ‘in de gang’. Alleen vormgevers als Marcel Wanders komen daar natuurlijk mee weg. Het is één van de eye-catchers die je vervolgens door het hele pand tegenkomt: 3000 m2 aan ideeën en inspiratie, waarbij alles duurzaamheid en creativiteit uitstraalt.

Kamerafscherming van 100% gerecycled materiaal, nieuwe hippe tafelbladen op oude solide onderstellen, gerecyclede houten-schrootjes-wanden, verwisselbare-textieldoek-wanden, divice-bedrading-wegwerk-wanden en afgedankte outdoor lichtreclame met nieuwe indoor bestemming. Alles met oog voor smaak en sfeer én voor mode en milieu. Duurzaamheid heeft GZ hoog in het vaandel en circulaire economie is daarvan een belangrijk onderdeel. “Je kan met zó veel bestaande materialen zó veel moois maken. En wanneer je dit soort duurzame oplossingen bedenkt, sámen met je opdrachtgever en leveranciers, voelt het eindresultaat van een geslaagd project nog beter’.

In samenwerking met Green Business Club Nederland en gemeente Zaanstad wordt Green Business Club Zaandelta opgericht voor een duurzamer bedrijventerrein Westerspoor en Zuiderhout: het Zaandeltagebied. GZ OfficeXperience draagt actief bij aan deze totstandkoming.

Share Button