Subsidie voor zonnepanelen en laadpalen via OVZZ

Meld je nog snel aan!

Samen met SAENZ hebben we net als vorig jaar een subsidie voor vergoeding van de aanschaf van zonnepanelen en laadpalen beschikbaar. Ondernemers uit de gebieden Westerspoor en Achtersluispolder hebben de mogelijkheid aanspraak te maken op deze pot.

50 euro vergoeding per zonnepaneel
Met het project “Zon op je dak (PV)” kun je een subsidiebedrag van € 50,- per zonnepaneel terugkrijgen.

300 euro vergoeding per laadpaal
Met het project “Laadpunten aan je muur (EV)” is een subsidiebedrag van € 300,- per enkele laadpaal en € 600,- per dubbele laadpaal beschikbaar. 

Procedure
Uiteraard moeten alle aanvragen en de uiteindelijke uitkering volgens zorgvuldige procedures verlopen, waarbij SAENZ en OVZZ je zullen begeleiden. Onze onafhankelijke adviseurs kunnen je ondersteunen vanaf een eerste verkennend gesprek, het aanvragen van offertes en het indienen van de subsidie aanvraag.

Subsidieaanvragen kunnen tot uiterlijk 1 juli 2023 worden ingediend. Echter betreft het een gesloten subsidiepot waarvoor geldt: “Wie het eerst komt wie het eerst maalt” en “op = op”.

Dus wees op tijd!

Via deze subsidieregeling kunnen wij je mogelijk het laatste zetje geven om te investeren in zonnepanelen en elektrische laadpalen.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Nico van Braam via nicovanbraam@hetnet.nl of bel 06-31698633.

Share Button