Tijdelijk geen aansluitkosten op aansluiting glasvezelnetwerk Achtersluispolder

Het is geen geheim. Al heel lang krijgen wij ‘klachten’ van ondernemers dat het internet niet goed genoeg is en aansluiting op het glasvezel duur en ingewikkeld is. Maar…..naast de straalverbinding die gerealiseerd is, is er ook een project gestart om gebruik te maken van het glasvezelnetwerk.

Eerder hebben we internet door de lucht oftewel straalverbinding gerealiseerd dat voor enkele ondernemers een perfecte oplossing is. Maar niet voor alle ondernemers. Daarom zijn we verder in gesprek gegaan met Piet Smit van Agile Connected. Tijdens de BBQ heeft Piet hier al meer over verteld. Piet is samen met Fore Freedom en Bright Futures de werving gestart voor een collectief glasvezelnetwerk op bedrijventerrein Achtersluispolder. Diverse ondernemers hebben hier al enthousiast op gereageerd en hun deelname aan het collectief bevestigd. 

Glasvezel aanbod
Er is al een glasvezel aansluiting inclusief internetpakket beschikbaar vanaf € 65,- per maand. Als u zich aansluit voor 30 november 2021 betaalt u geen eenmalige aansluitkosten (t.w.v. € 1750,-).

In eerste instantie richt de actie zich tot een specifiek deel van de Achtersluispolder:

Bevindt uw locatie zich buiten het aangegeven gebied? Dan kunnen is een maatwerkoplossing tegen gunstige condities ook mogelijk.

Voordelen glasvezelverbinding
In onze continu veranderende samenleving is snel internet niet meer weg te denken. Zeker voor de zakelijke markt is een stabiel, betrouwbaar en snelle internetverbinding van groot belang. De bereikbaarheid van medewerkers, documenten én informatie is belangrijker dan ooit. Op kantoor, maar juist nu ook vanuit huis.

Glasvezelverbindingen zijn kostenefficiënt, hebben geen snelheidsbeperking en hebben daarbij een symmetrische upload- en downloadsnelheid. Hiermee maakt glasvezel grenzeloze innovatie mogelijk. 

Fore Freedom
Fore Freedom heeft op meer dan 150 bedrijventerreinen in Nederland een 100% open glasvezelnetwerk aangelegd en in eigendom. In tegenstelling tot andere leveranciers, is het glasvezelnetwerk van Fore Freedom volledig open waardoor u als gebruiker vrij bent om zelf uw diensten en leveranciers te kiezen. Met een glasvezelaansluiting van Fore Freedom kunt u gebruik maken van alle voordelen en mogelijkheden van glasvezel.

Interesse
Heeft u interesse of wenst u meer informatie? Neem contact op met onderstaande om de wensen en mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.

Agile Connected                075-3030662         info@agile-connected.nl

Bright Futures                    06-30656446       info@brightfutures.nl

 

Share Button