Verslag KVO bijeenkomst bij Autobedrijf Peter Ursem

Op donderdag 27 februari jl. vond de KVO bijeenkomst plaats bij Autobedrijf Peter Ursem. Een mooi aantal ondernemers hoorden de presentatie van Els Prins aan over Ondermijning. Wat betekent het voor u en wat zijn de cijfers in Zaanstad? U vindt het in bijgaande presentatie.

Jasper Hink van Vervoersregio Amsterdam was tevens aanwezig om aan te geven wat de plannen zijn met de Thorbeckeweg. Na de zomer worden hier de laatste klappen op gegeven en begin 2021 wordt er begonnen met de werkzaamheden. In bijgaande presentatie vindt u hier meer over.

Pieter Ursem, gastheer van de middag, vertelde meer over de ambities van Autobedrijf Peter  Ursem, met name op het gebied van duurzaam en gezonde activiteiten. Zo hebben ze als een van de weinige een Battery Repair Center waar accureparaties uitgevoerd mogen worden aan elektrische auto’s. Maar het gaat nog een stap verder. De energie die opgewekt wordt door zonnepanelen wordt intern opgeslagen in vier accupakketten afkomstig van hybride voertuigen. Zo hebben de accu’s een tweede leven gekregen en kunnen gebruikt worden in mobile batterijen.

De middag werd afgesloten met een heerlijke lunch aangeboden door de gastheer.

Share Button