VIP-plaatsen voor Ford Experience Event 5 oktober

De verhelderende presentatie Auto & Fiscus is de kick-off van het spectaculaire Experience Event van Dekkerautogroep dat plaatsvindt van 5 t/m 7 oktober bij FordStore Zaandam.

Graag nodigen u vrijdag 5 oktober uit voor het Auto & Fiscus VIP event. 

Activeer uw VIP Pass, deze geeft toegang tot de presentatie van Mr. Jan Rolleman van AMD Automotive Fiscalisten. Op een pakkende manier maakt Jan u wegwijs in de (nieuwe) zakelijke belasting- en bijtellingsregels. Mr. Rolleman neemt u mee naar de kleine lettertjes in de regelgeving en geeft u concrete tips en trucs om uw kilometerkostprijs te verlagen. Rijden zonder bijtelling maar mét BTW aftrek? Investeringsaftrek? De gevolgen van de WLTP? Het komt allemaal aan bod.

Na afloop van deze leerzame presentatie kunt u zich nog uitgebreid vermaken met een avondvullend programma in onze showroom. Wij hebben een bier- proeverij, serveren een heerlijke maaltijd vanuit 2 foodtrucks waarna u bij de barista van een geweldige kop koffie kunt genieten. Door onze barbier kunt u (indien noodzakelijk) een extra zakelijke look laten verzorgen.

Komt u ook!

Activeer uw VIP PASS en meld u aan voor de presentatie Auto & Fiscus via www.dekkerautogroep.nl/lezing-jan-rolleman

Graag tot ziens op 5 oktober.
Met vriendelijke groet,
Directie & medewerkers Dekkerautogroep

 

Share Button