Voorstel bestuurslid Rob Karst, een belangenbehartiger voor ondernemers in hart en nieren!

Rob Karst zal aantreden tot het bestuur van OVZZ. Het bestuur van de Ondernemersvereniging Zaanstad Zuid is daar erg blij mee! Uiteraard zullen we daarvoor de nodige formele stappen nemen en zijn voordracht voorleggen aan onze leden. Hij zal zich op voorhand wel al actief inzetten voor OVZZ.

Rob Karst zal zich bezighouden met KVO (kwaliteit van de gebieden) en daarnaast zal hij zijn betrokkenheid bij het thema Duurzaamheid/Circulariteit langzaamaan vergroten. Ook zal Rob actief zijn in de communicatie met onze stakeholders. In dat laatste trekt hij samen op met Rob Smits in een sparrende, meedenkende en adviserende rol.

Bij deze stelt Rob zichzelf voor:

“Ik ben op 15-7-1962 geboren in Amsterdam en opgegroeid in Zandvoort. Vanaf 2004 ben ik woonachtig in Zaanstad.

Na meer dan 30 jaar als ondernemer werkzaam geweest te zijn heb ik in 2016 mijn bedrijf in de automotive branche verkocht. Altijd heb ik met grote interesse het politieke spel gevolgd en in 2017 heb ik besloten mij kandidaat te stellen voor de gemeenteraad van Zaanstad. Dat werk heb ik tot maart 2022 met ontzettend veel plezier gedaan.

Het is voor mij een eer om gevraagd te worden om zitting te nemen in het bestuur van de OVZZ.  Binnen de regio een prachtige club met enthousiaste ondernemers!  Het is een mooie uitdaging die uitstekend aansluit op mijn vorige werk als raadslid van de Gemeente Zaanstad. 

Ik verheug mij op de toekomstige samenwerking met het bestuur, alle enthousiaste OVZZ-leden en de stakeholders die met de OVZZ samenwerken.”

 

 

Share Button