“Wat doen jullie met Oud en Nieuw?”

 
Deze vraag kreeg ik laatst gesteld en voor het eerst merkte ik dat ik daar totaal niet mee bezig ben geweest. Nu ik daarover nadenk merk ik dat er nog geen reflectie over 2020 is geweest. De hit “Roller Coaster” van Danny Vera is niet voor niets nummer 1 in de top 2000 geworden.
 
Voor veel leden van OVZZ was dit jaar namelijk een “Roller Coaster”. Niet alleen vanwege corona maar ook vanwege ontwikkelingen in onze gebieden wat betreft transformatie, gemeentelijke plannen, veranderingen in de infrastructuur en duurzaamheid. Ook hebben we meer verbondenheid gezocht met andere ondernemersverenigingen om samen sterk te staan. Dit zijn naast ons vaste thema veiligheid ook speerpunten in ons beleid in aanpak voor 2021 geworden. We startten voortvarend met een nieuwe naam, logo, app en een mooie opening van het jaar.
 
Naast deze ontwikkelingen is er ook persoonlijk leed geweest. Het verlies van een naaste en bedrijven die onder economische druk stonden. Dat heeft uiteraard ook effect gehad op het welbevinden.
 
Wat gaan jullie doen met oud en nieuw? 
 
Namens het bestuur van OVZZ wens ik al onze leden en samenwerkingspartners een goede en gezonde jaarwisseling toe. We zien uit naar 14 januari om dan online samen het glas te kunnen heffen tijdens de online nieuwjaarsborrel.

Share Button