Webinar Mobiliteit voor alle werkgevers in Zaanstad!

Donderdag 17 september 14.00 – 15.00 uur.

Is Zaanstad in 2040 nog bereikbaar? Komen uw medewerkers nog snel en makkelijk naar hun werk? Wat is de invloed van Corona op woon-werk verkeer? Green Business Club Zaanstad wil in gesprek met werkgevers uit de regio.

Op mobiliteitsgebied verandert er veel op dit moment. Samen willen we Zaanstad bereikbaar houden en daar liggen veel kansen die we nu niet altijd grijpen. Die kansen zijn er voor uw eigen bedrijf maar ook voor alle bedrijventerreinen samen zijn er goede alternatieven. Meer fietsen, beter OV en deelmobiliteit.

Door de forse toename van het aantal vervoersbewegingen in Zaanstad de komende tientallen jaren, willen we de krachten bundelen om de regio bereikbaar te houden met slimmere mobiliteit.

Dit webinar wordt georganiseerd door Green Business Club Zaanstad, een impact organisatie waarbinnen Zaanse bedrijven werken aan de verduurzaming van de regio en de eigen bedrijfsvoering. Aan het woord komen wethouder Gerard Slegers van gemeente Zaanstad, de mobiliteitsadviseurs van wijzijnbreikers.nl, verschillende Zaanse ondernemers en vertegenwoordigers van een aantal Zaanse bedrijvenverenigingen.

We hebben een afwisselend programma en in maximaal een uur krijgt u concrete handvatten, inzicht in mobiliteitsvisies en trends, en u kunt zich aanmelden voor een gratis mobiliteitsscan.

Meld u aan via: hier aan

 

                                         

 

Share Button