Werkgroep Communicatie &  Evenementen

Binnenkort vind je hier het verslag van het jaar 2023.

Jaarverslag Werkgroep Communicatie &  Evenementen 2022

Begin van 2022 hadden we nog steeds te maken met de COVID-maatregelen. Hierdoor konden we nog niet alle bijeenkomsten organiseren die we van plan waren. De doelstelling van de werkgroep C&E om minimaal 4 keer per jaar een bijeenkomst te organiseren is dan ook net niet gelukt. We hebben wel de leden zo goed mogelijk op de hoogte gehouden over de activiteiten van de ondernemersvereniging via de website, nieuwsbrief en social media.

Helaas konden we geen nieuwjaarsreceptie organiseren. Daarom hebben we iedereen een klein brievenbusboompje gestuurd dat symbool staat voor levenskracht en standvastigheid. We hebben hier een kaart met nieuwjaarswens bij gedaan, met de vraag of wij iets konden betekenen in deze moeilijke tijd. 

Omdat we geen nieuwjaarsreceptie hebben kunnen houden, hebben we op dat moment ook geen nieuwjaarcheque uitgereikt. De donatie van 1500 euro hebben we besteed voor schoolartikelen zoals rugtassen, schrijfgerei en broodtrommels voor de Oekraïense vluchtelingen die in maart opgevangen werden op het Hembrugterrein. Het was een dankbare donatie om de kinderen blij te zien met de spullen, zodat ze een stukje zekerder op hun nieuwe (tijdelijke) school konden verschijnen.

De eerste bijeenkomst van 2022 was de Algemene Ledenvergadering op 14 april. Dit hebben we georganiseerd bij Winnubst Grafische Afwerking en was goed bezocht. Naast de Algemene Ledenvergadering hebben we ook meer verteld over de plannen rond duurzaamheid en heeft Winnubst een rondleiding verzorgd. Lust Catering heeft de avond tot in de puntjes verzorgd met een heerlijk buffet en drankjes.

Op 16 juni hebben we de jaarlijkse BBQ georganiseerd bij Autobedrijf Nieuwendijk. De sfeer was informeel en gezellig. Het was een ontzettend zonnige dag, dus prima voor de BBQ. Lust Catering heeft de BBQ verzorgd, evenals de drankjes.

Op 10 november hebben we de Keurmerk Veilig Ondernemen gehouden. Dit is traditioneel een lunchbijeenkomst tussen 12.00 en 14.00 uur. Thrive Academy was dit keer gastheer. Bijna 50 ondernemers waren aanwezig bij deze bijeenkomst en kregen informatie over de plannen rond de Transformatie van de Achtersluispolder, ondermijning, duurzaamheid en brandveiligheid. We sloten de middag af met een heerlijke lunch van Catering Expresse.

De website, nieuwsbrief, social media en app gebruiken we om de leden te informeren en blijkt een goed middel. In het komende jaar zullen we de communicatiemiddelen goed onder de loep nemen om te kijken waar we kunnen verbeteren.

Ook de bijeenkomsten voor 2023 zijn gepland en het lukt ons als werkgroep steeds beter om de planning qua locatie en catering ruim op tijd op orde te hebben.

Ook komend jaar gaan we voor kwalitatief goede bijeenkomsten waar we onder het genot van een borrel en een hapje bij kunnen praten.

Met vriendelijke groet,

Lars van Wijngaarden

Voorzitter werkgroep Communicatie en Evenementen

 

Share Button