Werkzaamheden aan Pieter Ghijsenlaan en Gerrit Kiststraat | Reageer op de tekening

Ondernemers aan de Pieter Ghijsenlaan en Gerrit Kiststraat hebben vorige week onderstaande brief ontvangen over de aankomende werkzaamheden:

De gemeente Zaanstad knapt de openbare ruimte op in uw buurt. In deze brief leest u wat er gaat gebeuren.

De bestrating in de Pieter Ghijsenlaan en Gerrit Kiststraat is aan vervanging toe. Ook leggen we in de Pieter Ghijsenlaan een regenwaterriool aan en herstellen we een klein deel van het bestaande riool. Verder voegen we een paar bomen toe om het gebied groener te maken.

Op onze projectpagina op de website www.buitengewoon.zaanstad.nl staat een kaartje van het werkgebied (zie voorbeeld onderaan de brief).

Er komt helaas geen inloopavond
In een normale situatie zou er een inloopavond zijn, waarop u de plannen kon bekijken en uw opmerkingen aan ons kon meegeven. Door het coronavirus mogen wij helaas geen bewonersavond organiseren.

Toch willen wij graag uw reactie op de tekening
Daarom heb ik een filmpje gemaakt waarin ik de werkzaamheden toelicht.
Suggesties en aanvullingen kunt u tot uiterlijk 20 augustus aangeven via een digitaal reactieformulier:

Wij verzamelen alle reacties en verwerken dit eventueel in het definitieve ontwerp
Het definitieve ontwerp en het overzicht van de ontvangen reacties plaatsen wij op de website. In het overzicht leggen wij uit waarom ideeën wel of niet meegenomen worden. Soms is er bijvoorbeeld te weinig ruimte of spreken verschillende wensen elkaar tegen.

Tijdens de uitvoering zijn bedrijven tijdelijk minder goed bereikbaar
Om bedrijven bereikbaar te houden, ontvangen wij hier nu al graag informatie over. Zijn er momenten in de week dat er niet bij de ingang gewerkt kan worden? Zijn er alternatieven voor de bevoorrading of de toegankelijkheid voor bezoekers? Zijn er andere bijzonderheden? Wij denken graag met u mee. Informeert u ons via het reactieformulier dat hierboven staat genoemd? Dan
houden wij hier zoveel als mogelijk rekening mee. Eventueel nemen wij apart met u contact op.

Wij sturen u een brief wanneer de werkzaamheden starten
Tijdens de werkzaamheden informeert de aannemer u over de fasen en planning. Deze informatie plaatsen wij tegen die tijd ook op onze website buitengewoon.zaanstad.nl.

Neem gerust contact op bij vragen
U kunt mij bellen via de gemeentelijke informatielijn: 14 075. Vanwege mijn vakantie kan dit pas na 11 augustus.

Met vriendelijke groet,
de heer M. Strating,
projectleider Ingenieursbureau

Share Button