Zaanse Geluiden: Duurzaamheid, Inclusieve Stad, Verstedelijking, Gezonde Economische ontwikkeling

Platform aan de Zaan organiseert samen met gemeente Zaanstad – en andere partners –  Zaanse geluiden, themaweken rond onderwerpen Duurzaamheid, Inclusieve stad, Verstedelijking en Gezonde economische ontwikkeling. 

In de week van 9 tot 13 april staat Gezonde Economische Ontwikkeling op het programma. Insteek van de week is ‘Naar een Zaanse Donuteconomie’.

Het Hembrugterrein is hip & happening! Naast alle festiviteiten en de huidige bedrijvigheid komen er in de nabije toekomst ook woningen op het Hembrugterrein. We kijken niet alleen naar de bedrijven op het Hembrugterrein, maar ook naar buurtondernemers zoals Havenbedrijven, Westpoort, en de Achtersluispolder.

Op vrijdag 13 april om 15 uur gaan we in gesprek over wat dit betekent voor de bedrijven en de bewoners. We sluiten de bijeenkomst af met een borrel.

Vraagstelling is wat een woonwerkstad zoals Zaanstad met wonen/bedrijven betekent voor de bedrijvigheid van de ondernemers?

Het idee is dat we Zaanse Geluiden inventariseren om daarna deze geluiden mee te geven aan de nieuwe toekomstige raadsleden.
Via de nieuwsbrief van Zaanse geluiden houden we je op de hoogte wanneer het programma gereed is. Meld je daarvoor aan via info@zaansegeluiden.nl.

Share Button