Zet in uw agenda! 4 oktober KVO bijeenkomst Zaanse verenigingen!

Op donderdag 4 oktober organiseren diverse Zaanse ondernemersverenigingen een najaarsbijeenkomst in het thema Keurmerk Veilig Ondernemen. U bent van 12.00 uur tot 14.00 uur van harte welkom!

De leden van Contact Bedrijvengroep Oostzaan, Business Network Zaandelta, Bedrijvenvereniging Wormerland, Belangenvereniging Industriegebied Achtersluispolder en de Assendelftse Belangenvereniging Industriegebied Noord zijn uitgenodigd voor deze lunchbijeenkomst.

Dit keer is het onderwerp ‘Gevolgen na brand’. Nico Moes, voorheen betrokken bij de brandweer van veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland, zal een zeer interessante presentatie houden over bekende branden in de Zaanstreek. Daarnaast zal Dick de Boer van Kakes en Waal u meer tips geven over de wijze van verzekeren.

Vanaf 13.00 uur staan de broodjes klaar voor een heerlijke lunch en kunt u bijpraten met de ondernemers uit de verschillende gebieden. Om 14.00 uur sluiten we af en kunt u weer verder aan het werk!

De bijeenkomst vindt plaats op een passende en interessante locatie waarvoor wij nog de puntjes op de i aan het zetten zijn, en u op de hoogte houden.

Aanmelden kan alvast via info@zaandelta.nl.

Share Button