Zonnepanelenactie voor bedrijfspanden met Zon op Zaan

De gemeente Zaanstad en de lokale non-profit organisatie De Green BusinessClub Zaanstad slaan met ‘Zon op Zaan’ de handen ineen om de energietransitie te versnellen. Zon op Zaan biedt ondernemers ondersteuning bij de aanschaf van zonnepanelen voor bedrijfspanden met een geschikt dakoppervlakte.

Zon op Zaan biedt ondernemers met bedrijfspanden gratis en vrijblijvend een op maat gemaakt zonnepanelenplan. Het plan is gemaakt door een lokale partij. Daarnaast krijgt u begeleiding bij de investering in zonnepanelen en ondersteuning bij de subsidieaanvraag bij de Rijksoverheid.

Zonnepanelen op uw bedrijfspand hebben meerdere voordelen

Zonnepanelen verlagen uw energierekening aanzienlijk. U kunt er zelfs rendement mee behalen. Daarnaast verbetert u met zonnepanelen het energielabel van uw pand. Dat is voordelig met het oog op toekomstige milieuwetgeving. Dankzij de Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) van de Rijksoverheid is overstappen op zonne-energie nu extra winstgevend. Liever geen zonnepanelen kopen? U kunt ze ook leasen. Zo kunt u er wel mee verdienen, maar hoeft u er niet in te investeren.

Informatie

Bent u benieuwd hoeveel u kunt verdienen met zonnepanelen. Of wilt u graag meer weten over lopende acties of subsidie mogelijkheden. Neem dan contact op met ons secretariaat, zij brengen u in contact met onze specialisten van de werkgroep duurzaamheid voor een onpartijdig advies. 

Secretariaat OVZZ
Sluispolderweg 13a13
1505 HJ Zaandam
info@ovzz.nl

 

Share Button
CategorieënGBC